Sayfa 9/359 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 65 - 72 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    hisse güzel hisse sadece sabah çok dengesiz atlayanlar olmuş ne oldu bir günde keşfettilermi anlamadım...spek şimdi bunları bir güzel döker armut gibi 7 getir sonra 7,15 arası git gel döksün kaldığı yerden tek tuş ile 7,45 çeker olur biter sonra kimse yaklaşamaz
    Şimdi akillandi sabah bayağı döküldü kimse yanaşmaz kolay kolay artik spek ver elini yukarı hadi

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

2. 7.13 ortalama maliyet ile orta uzun vade aranızdayım bakalım hayırlı uğurlu olsun hepimize..

3. [QUOTE=kahramanbey;3840649]Şimdi akillandi sabah bayağı döküldü kimse yanaşmaz kolay kolay artik spek ver elini yukarı hadi

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUK

Maalesef yorumunuza katılmıyorum.neden mi?Bu şirketin 6 aylık Satışları 40 milyon satışların maliyeti 10 milyon olan bir şirket 2019/6 ayda Net Dönem Karını 2.6 milyon açıkladı.Diğer kısımlarında finansal gider olan 18 milyonun karı yiyen en önemli kalem olduğunu görüyoruz...Derinhisse çok kaliteli bir insan bu konuda şüphem yok.Yalnız bizim ky biraz sabırsız alacağını yavaş yavaş almayı bilmiyor ama öğrenmeli...Her hissenin speği yani aslanı vardır.Suyun yanında oturur yem olmayacaksın...Ama hissenin geleceği parlak gibi görünüyor...Ama burası borsa adamı bir günde ....siz biliyorsunuz...Sağlıcakla kalın

4.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Eğer ben kesfetiysem herkes sonra gelir ne zaman mı 12 geldiğinde ne zamanmi 15 olunca .Çok garip böyle büyüyen bir enerji firması bu fiyatlar da ...Neyse ilerde çok yazacak zaman olur.Elbette keşfeden cikacak

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilançoyu incelediniz mi hiç?

Meselâ güneş enerjisi santrallerinden en son bilançoda ne kadar kâr yazmış?

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Bilançoyu incelediniz mi hiç?

Meselâ güneş enerjisi santrallerinden en son bilançoda ne kadar kâr yazmış?

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bilançoyu incelemesem burda ne işim var babamın hayrına mı hisseye sahip çıkacağım.Alarkoda 17 ay bekledim.NATEN ilerde çok konuşacağımız hisse bilançoyu yatırım ortakları zaten koyuyor benim sevdiğim notlar kısmında iyi akşamlar
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

6. [QUOTE=metamorfoz100;3841582]
     Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Şimdi akillandi sabah bayağı döküldü kimse yanaşmaz kolay kolay artik spek ver elini yukarı hadi

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUK

Maalesef yorumunuza katılmıyorum.neden mi?Bu şirketin 6 aylık Satışları 40 milyon satışların maliyeti 10 milyon olan bir şirket 2019/6 ayda Net Dönem Karını 2.6 milyon açıkladı.Diğer kısımlarında finansal gider olan 18 milyonun karı yiyen en önemli kalem olduğunu görüyoruz...Derinhisse çok kaliteli bir insan bu konuda şüphem yok.Yalnız bizim ky biraz sabırsız alacağını yavaş yavaş almayı bilmiyor ama öğrenmeli...Her hissenin speği yani aslanı vardır.Suyun yanında oturur yem olmayacaksın...Ama hissenin geleceği parlak gibi görünüyor...Ama burası borsa adamı bir günde ....siz biliyorsunuz...Sağlıcakla kalın
    40 milyonda 10 milyon stmm neye göre çok 30 milyon net satış yapıyorsa neyi beğinmiyorsun.18 milyon finansal gider yazacak tabi büyümeyi göze alan bir şirket .Yakında borçları biter faaliyet karı yazmaya başlar.Şuan yeni hisse trend yok incelemeye devam ...
    Nakit kraldır.

7. [QUOTE=kahramanbey;3841872]
     Alıntı Originally Posted by metamorfoz100 Yazıyı Oku

40 milyonda 10 milyon stmm neye göre çok 30 milyon net satış yapıyorsa neyi beğinmiyorsun.18 milyon finansal gider yazacak tabi büyümeyi göze alan bir şirket .Yakında borçları biter faaliyet karı yazmaya başlar.Şuan yeni hisse trend yok incelemeye devam ...
    Ky yanaşmaz kısmını beğenmiyorum...Ky yanaşır...Metni tam ters yönde anlamışsınız...

8. dün 7.24 ile girdim %20 almadan çıkmam

Sayfa 9/359 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •