Son düzenleme : puntoyel; 24-09-2017 saat: 19:24.
Standart unlu nun fonu icinde idi ve firma onu kenara ayirdi- alirken para odedik ama icinden cikinca bize zarar oldu-
ilerleyen zamanda o para gelirse katacaklarini belirtmislerdi- yonetim ile email lesmistim. ama cikmistim fondan tabi ki........
Bunun gibi pek cok firma odeme de zorlandi- son donemde-- arastirmalisiniz.......
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Aldığım bir bilgiye göre Aktifbank N kolay bonosu tükenmiş. Yani şu an yatırım yapmak isteseniz de yatırım yapamıyorsunuz. N kolay için 2 farklı vade tarihli bono söz konusu. Toplamda 500 milyon TL' lik bir borçlanma aracı diye biliyorum. Tükenmesi talep gördüğünü gösteriyor. Tekrardan yatırım yapabilmek için birilerinin elindeki bonoları satmasını beklememiz gerekecek. Ama bu şekilde mevduat benzeri bono ürününün bir yatırım kotası olması da ayrı bir dezavantaj olmuş oldu.
Yarın Aktifbank' a bir miktar para aktarıp kontrol yapacağım. Bakalım N Kolay bono alımı yapabilecek miyim, yapamayacak mıyım? Ardından bilgi vereceğim.
Merhaba arkadaşlar ; Bir sorum olacak . Elimde 796 kodlu is bankası bonosu var . itfa tarihi 01/04/2019 . Dünkü gelişmelerden sonra iki yıllık gösterge faize baktığımda -2% oranında düştüğümü gördüm. Dolayısıyla elimdeki bononun fiyatının aşağı yukarı 2% değer kazanması gerekmiyor muydu ? Bugün fiyatlara baktığımda böyle olmadığını gördüm . Yanlış mı biliyorum ? Cevaplarınız için teşekkürler.
Yer İmleri