Kansızlar yedirmeye başlamışlar alanlar bizler gibi ayvayı yedi
Kansızlar yedirmeye başlamışlar alanlar bizler gibi ayvayı yedi
Yani diyorsunuz ki gel gel yapıyorlar
ittifak ve adese BATIKLARINA inat tahta 7 günde %95 prim yaptı.daha ne yapacaktı : ) 100 bin liraya kadar mal alındı bu arzdan.bu ittifak ve adese zedelerin karalama kampanyalarına rağmen arza girip 100 bin liralık mal alan adam bugün 95 lira karla verdi. yok kendileri almışlar yok tek kurumdan yapmışlar yok efendim arz değil ırz yapmışlar v.s. v.s. asıl ırzı bu söylemlerle, almaya niyetli insanları vazgeçiren BATIK kafalar yaptılar. dört gözle de tahtanın dönmesini bekliyorlar..gelip buraya ilk fırsatta biz demiştik diyebilmek için. ittifak ve adesede yanlış yatırım kararı vermelerinin hırsını selva ortaklarından çıkaracaklar : )
Alıcı gelmeyince tavan kapattılar.amac yükseltebildiğince yükseltmek.asıl arzı aşaya gelirken yapacaklar bir iki taban yapinca yukarı dönecek diye atlayanlara verecekler malı. Arzdan 3 liradan almayan 6 dan 5 den 4 den alacaksa başlarına gelecekleri hakedecektir.Adese ve ittifaka bakanlar sonunun ne olacağını görecektir
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir arkadaş özelden şunu sormuş:
Selva'da geçtiğimiz günlerde iş yatırım baya alım yapmıştı fakat saklamada görünmüyor, bir inceler misiniz,
Saklamada halka arzdan malı olmayan İs Yatırım 12 milyon lot yapmış, yukarıda ki bir arkadaşın yazdığına katılıyorum alıcı çekmeye çalışıyorlar, gelmeyince de tavan yaptılar gene! hacimli görünse de bence sığ bir tahta! SELVA özelinde konuşursak takas oyunları yapılıyor olabilir, cepten cebe...
![]()
İntercapital Markets AD fonunun aldığı lotları Deutsche'den Teb'e virmanlamışlar. (7,700,000 Lot)
XNT Ltd fonunun aldığı Oyak'ta duruyordu. (3,364,000 Lot)
Yurt içi kurumsallar ise (Toplam 6,616,000 Lot), A1(4,144,000 Lot) ve Ahlatcı (2,472,000 Lot) tarafında saklanıyordu.
Bir de Ahlatcı yatırımda duran 7,500,000 lot küçük yatırımcının aldığı pay vardı.
Satışlara gelince
İntercapital 7,700,000 lot duruyor.
XNT Ltd bir miktar sattı. (tahmini yarısını)
Yerli kurumsal A1 üzerinden bir miktar sattı.
Küçük yatırımcı tarafında ise ben dahil çoğu kişi sattı.
Buradan aşağı vere vere dağıtacaklarsa hisse o kadar yüksekte değil. Bu kadar zahmete(tek aracı kurumdan dağılım ve istedikleri fona verme) bu kadar az kar için gireceklerini düşünmüyorum.
Yeşil sermaye olduğu için ben de güvenmiyorum, fakat mal dağılmazsa bir fade olabilir.
Ek olarak kapanışa doğru kademeler aşırı sığdı, biraz yüklü alırsanız stop şansınız zora girebilir.
Son düzenleme : Compera; 08-07-2021 saat: 00:03.
Darısı 50 000 markete ürün dağıtma hedefi olan ve 2.5 milyondan fazla kâr yazan
Üstelik te piyasa değeri 100 milyon civarında olan
OYLUM un başına
Yer İmleri