Sayfa 9/103 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon
Arama sonucu : 824 madde; 65 - 72 arası.

Konu: YEOTK - YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş.

Alıntı Originally Posted by btssatim Yazıyı Oku
    44 tane satan dangalak dolu.
    Ilk tavanda basıyor.
    Satanda sen ben gibi ky
    ondan sonra yok spk nerede diyoruz
    madem ılk tavanda satacan ozaman katılma arzada baskaları daha cok alsın.
    dangalagın onde gıdenı hatta bunlar
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

2.  Alıntı Originally Posted by btssatim Yazıyı Oku
    44 tane satan dangalak dolu.
    Ilk tavanda basıyor.
    Satanda sen ben gibi ky
    ondan sonra yok spk nerede diyoruz
    bugün bu hastanenin derinliğini izledim.
    adam tavandan satmadığı 333 lotu gitti enayi gibi 7 altından panikle bir sattı ki görecen. yani adamlar o kadar panikki df de tavanı görünce 2 milyon lotu yazdı tavana. yaw 44 lot zaten 800 lira para. batsa ne ki. anlamıyorum ilk günden 2. günden 44 lot satsan ne satmasan ne bırak dursun işte.

3. İki gündür tavana alış yazıyorum gelmiyor. Satan çok değil bence.İsteyen de satar. Belki de 44 sayısını görmek istemiyordur hesabında az lot olduğu için.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yahu kimseye bir şey diyemiyorsun yani bir şey demeye hakkımzda yok
    serbest piyasa isteyen istediği fiyattan alır satar.karar onların tabiki gönül ister erken satıp tavan bozulmasın devam etsin ama her şey bizim istediğimiz gibi olmuyor

5. Son halka arzlar da satan tarafi surekli ziraat vakif halk gibi kamu bankalari .Tamam kucuk yatirimcinin yogun oldugu kurumlar.Ama bu kucuk yatirimcilarin coguda ya memur ya devlet te calisan diger isci kesimi .100 lira kar gordun mu satiyorlar.Son 3 halka arz icinde 10 tavan %100 yukselebilecek tek hisse bu .Onlar da satmasa 15_20 tavan dahi yapabilir.Tavani cozmesi icin en az %20 islem gormesi gerek.Genel de son halka arzlar %20_30 arasi islem gordugunde tavani bozuyor .Buda bu hisse de 1 milyon lotla 1.5 milyon lot arasina tekabul ediyor .Bu daha su ana kadar 100 k %2 islem gordu .Tavan da 4.5 milyon lot var .En az daha 5-6 tavan gidebilir .İyi kazanclar .

6. orçay bugün çözüldü 4 tavanın da bu da tahminen yarın veya ertesi gün çözülür ama oradan alıcı gelirse daha da yukarlara sürebiliyorlar ama risk benim için ben satar çıkarım yarın

yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

7. Halka arzlar dan baska hangi hisse kazandiriyor borsa olmus kim kime korsa yeri hangi hisseyi alirsaniz alin aninda asagiya basiyorlar garanti kazanc varken nerden para kazanacak aceba satanlar

8. Borsa cikarken bile hisseler dusuyor borsa 0.3-0.5 dustun mu hisselerin cogu %5-6 dusuyor .Patronlar ele vermek icin firsat ariyor her firsatta mali yikiyorlar butun hisseler de .3 kurus para kazanilacak halka arzlar da onda da k.y engelliyor yukselisi .Her satilani buyukler aliyor ertesi gun tavana satiyor .Halka arzlar haricinde borsa bitik .

Sayfa 9/103 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •