Sayfa 9/176 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 65 - 72 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 1.750.000 lotla tavanda kapandı. Maşallah elhamdulillah

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    galiba tavan olduk... tavanda bekleyen kaç lot var dostlar ?? ben derinliği göremiyorum da...
    Kapanış

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Tahta ilgi görmeye başlıyor..farkındalık yaratabildiysek ne mutlu bana..emeği geçen herkese gönülden tebrik ediyorum..

4. Selamlar kolay gelsin bir süre buraya park ettim.

Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Tahta ilgi görmeye başlıyor..farkındalık yaratabildiysek ne mutlu bana..emeği geçen herkese gönülden tebrik ediyorum..
    Emeğin tartışılmaz dostum...şirketi herkesten daha iyi taniyorsun...guzel bilgiler veriyorsun...topik adına teşekürler..

6. Kazanckapısı kardeşimle 15 Ağustos ta Teknosa hakkında bir görüşme yapmıştık. Kendisi o gün, ben nakit yokluğu nedeniyle 17 Ağustos günü alabildim anca. Sonraki günlerde de çok daha yüksek hedeflerim olmasına rağmen Tukaş salçalarimin bir kısmını Teknosa yaptım. Teknosanin bana daha çok borcu var ve bunu ödemek için çok acele ediyor. Kimseye borçlu kalmayı sevmiyor demek ki

Daha önce tarihi zirve geçislerine takılmamış, onaya da gelmemiş, bam bam yapmış yani.
    Son düzenleme : kazankazan; 17-09-2022 saat: 03:04.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

7. Yatırımcılarına hayırlı bol kazançlar olsun. Alım kararı verene kadar aldı başını gitti [emoji846].
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by TheTaurus Yazıyı Oku
    Yatırımcılarına hayırlı bol kazançlar olsun. Alım kararı verene kadar aldı başını gitti [emoji846].
    Tukaşlarınla teselli bu dostum. Düzeltme olursa hala fırsat var bence. Bakar mısınız linkte ki fiyata.

Sayfa 9/176 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •