Hacim yapamıyor hacim Bi hızlıca 43 e dokunsa gelse Bişeyler olur belkim
Hacim yapamıyor hacim Bi hızlıca 43 e dokunsa gelse Bişeyler olur belkim
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Ben yinede bu günkü hareketi kendimce Bi yorumlayalım 43 e değer ama yukarı gidemez aşağı 41 lere kadar düşer 41,24 altına geçmese iyi olur ama 43 te duramaz kalıbımı basarım duramaz
Bi düzeltme yapayım belki 41 lere bugün değilde iki günde gider veya üç gün bu da speğin yoğurt yiyişi diyelim
Gidemiyor hacim oluşturamıyorum sıkıntılı halbuki en az 1~2 milyar para tokatladılar hisseden ama çok pinti davranıyorlar halbuki şu ortamda %7~8 yapıp geri çekilip takar tekrar atak yapmalı hucum demeli salvo yapmalı toplar ateşlenmeli...
Bilançoda önce hisseyi Bi poh varmışçasına yukarı taşıyorlar sonra yukarıda ufak ufak satıyorlar ardından bilançonun geleceği günün işlem günü biraz sertleşiyor satışlar ardından akşam seans bitince bilançodan önce ertesi güne satışları yazıyorlar sonra çiçek gibi bilançoyu gönderiyorlar nasıl sistem ama
![]()
Birde gitmiş gs ye sponsor olmuş tam tamına 195 milyona şirketin şu anki özsermaye sinin %6,5 una den geliyor buna enflasyonu işletirsen %9~10 gibi bir rakam şimdi Bi örnek gösterin özsermayenin %9 uyla gitsin sponsor olsun tam Bi aymazlık o yüzden ki zararda yüzüyor
Kap gelmiş şirket mevcut halka arzın üçün biri kadar tekrar elinize verecem demiş 16.870.000 kadar bişey diyeyim patron yine insaflı davranmış hisseninbu güne kadar yapmış oldugu tepesine yakın Bi yerde bu haberi yapmış birde dibindeyken yani 28 li fiyattan yapsaydı haberi ne yapacaktınız bu açıdan düşünün ayrıca böyle zararda ki Bi şirketin hissesini kime satacak o da başka Bi muamma yabancı mı talep etmiş fonlar mı talep etmiş enteresan işler dönüyor yine bu hisseyi tek talep edecek ve bu haberin çıkmasına sevinecek bir kişi olabilir son lotları toplamak isteyen speğinden başkası olamaz diyeyim şimdilik
Yer İmleri