Sayfa 9/343 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 65 - 72 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    konsolide karlar için son gun 13 Mart...TR nin dev firmaları karlarını acıkladı.bizimki son dk ya kadar bekletir.son dk kadar hortum yapacaklar cunku....3-5 yeni yatırımcı gelince cb hisseyi yukarı cekti yoksa baska uzun vadeci istemiyor...bizlerde kendi gb cok uzun vadeci olunca biraz tahtaya heyecan gtrmek için yukarı surdu.agzı bal calınan ky elindekini satsın diye....dinamikler 3.30 lara kadar kar satısını gostersede rakamsal olarak kagıdın onudeki direncler asıldı...cok seri hareketler olabilir.3-5 ay daha bekleseydi 2.5 lu fiyatlarda malı tam fulleseydik cok ıyı olacaktı ya...10 yılllık beklmenin acısını pek cıkaramıcaz gb... olsun bu seviyelerden alanda cok daha yukseklerden satabilir...global thataya gelip mal vermesi olumlu...mallanmak ısteyen ky absurd fiyatlardan hisse almamıs olacak ama cb de malını kaptırcak....insallah bazı lotlarını da ben alırım...kar olarak 15 milyon bekliyorum...seneye ise cb fazla kacırzsa 20 milyon işten bile değil yani...kalp atıslarına dikkat...heyecanı bol gunler bekliyor olabilir herkesi...ytd

4. CB nin birşey sattığı yok, 5000 lot civarı globalden satış var, bu CB de olabilir, globaldeki baska bir yatırımcıda, CB olsa ne cikarki? CB şöyle 100-200 bin lot mal verecekki tahtaya hareket gelsin, o zamanda malını kaptırır oda biliyor bunu, düşüş normal kar realizasyonu bu, daha başlamadılar bile, bu arada 15 milyon kar biraz fazla, SPK mevzuatına göre kar 12 milyon falan gelir diye düşünüyorum, hızlı seanslar bekliyor,

5. Bence 14 milyon civarında kar bekliyorum, son çeyreklerde vergi dairesine bildirdiği karın yaklaşık 3 milyon fazlasını açıklamış. Tabi YTD.

6. Kağıt bazı grupların dikkatini çekmişe benziyor, aceleleri yok gibi, düşenleri toplamakla meşguller su an, yukarı çıkarmamalarida bunun işareti, geri geliyormuş izlenimi verip milletin elinden hisseleri toplamakla meşguller bir süredir, biraz aşağı yaptırıp korkup satanların mallarını almakla meşguller, biz diyeceğimizi dedik, satan satabilir, bizi bu fiyatlar kesmiyor beyler, 1,5 senedir bu hissedeyim, daha oncede 3 üstü defalarca gördü vermedim, vermemde, niye vereyimki? dursun öylece, fiyatın artmaması bana koymaz, koysa koysa CB ve mahdumlarına koyar nede olsa 11-12 milyon mal onlarda, onlar düşünsün bana ne, peeehhh🤑

7. Bu arada 1-2 tavan bekliyorum, şahsi düşüncemdir, asla yatırım tavsiyesi değildir!

8. Ben 10 milyon civarında kar bekliyorum. Zaten 2016 yılı karının bir önemi yok. Şirket son çeyreklerde görülen düzelmeyi 2017 yılına taşırsa yılı 20 milyonun üzerinde kar ile kapatır.

2012 yılından bu zamana kadar toplamda minimum 50 milyon karı gizleyip özsermayeyi düşük tuttular. Bu şirketin normal şartlarda 2016 yılını 200 milyon özsermaye ve 30 milyon kar ile kapatması gerekirdi.

Sayfa 9/343 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •