Bizim Spastik hacimde ilk 30 da bile değil.. ytd
Bizim Spastik hacimde ilk 30 da bile değil.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Azeri çiftliği yatırımcılarına selam olsun.
Taktaci abi s2dümün tahtasının grafikisini bozdu, bulutun altına indik
Grafikte daha net görünüyo kolpacı abi koş yetiş
![]()
Hamdım Piştim Yandım
Burdayım Bozkurt abüü la, taktasını S2 düğümün taktacısı.Abü la baktdımın bi abüye 2 sene önceki fiyatın altuna inüvemiş dedü.Abü iyi yönedemiyolar güzelim vadanı.Bötün baramızı Suriyelü ibineler yiyo.Azerülerde bizi yiyo.garigötürdeki şey girsün gödüne taktacının.Abü den ve diğer petkümcüler kusura galmasın azumu bozdum.Bubamın azu gibün oldum, hep güfrediyom rahatlıyom abey.
51 centteyiz abü 2 sene önceki fiyatı olsa yine iyi enaz 20 sene önceki fiyatta, sen hiç dolar bazlı grafikisine bakmıyon ellam
Hamdım Piştim Yandım
Kolpacı hc küfür işlemiyor. Burada uzun zamandır bir çok küfür öğrendim katılımcılar sayesinde. Ama adamların ne ah ne vebal umurlarinda olmasa gerek..
Bir iki haber olsa bile şu ortamda insanın paylasasi gelmiyor seans esnasinda, herifler haberleri kitliyor sonra ortama..
Kuşlu site zaten o bicimdi bazı yuzbinli takipciler, son zamanlarda.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri