Sayfa 9/286 ÝlkÝlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 2364 madde; 65 - 72 arasý.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bizim Spastik hacimde ilk 30 da bile deðil.. ytd
    "Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.

2. Azeri çiftliði yatýrýmcýlarýna selam olsun.

3. Taktaci abi s2dümün tahtasýnýn grafikisini bozdu, bulutun altýna indik
    Grafikte daha net görünüyo kolpacý abi koþ yetiþ

Hamdým Piþtim Yandým

4.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Taktaci abi s2dümün tahtasýnýn grafikisini bozdu, bulutun altýna indik
    Grafikte daha net görünüyo kolpacý abi koþ yetiþ

Burdayým Bozkurt abüü la, taktasýný S2 düðümün taktacýsý.Abü la baktdýmýn bi abüye 2 sene önceki fiyatýn altuna inüvemiþ dedü.Abü iyi yönedemiyolar güzelim vadaný.Bötün baramýzý Suriyelü ibineler yiyo.Azerülerde bizi yiyo.garigötürdeki þey girsün gödüne taktacýnýn.Abü den ve diðer petkümcüler kusura galmasýn azumu bozdum.Bubamýn azu gibün oldum, hep güfrediyom rahatlýyom abey.

5. 51 centteyiz abü 2 sene önceki fiyatý olsa yine iyi enaz 20 sene önceki fiyatta, sen hiç dolar bazlý grafikisine bakmýyon ellam
    Hamdým Piþtim Yandým

6.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    51 centteyiz abü 2 sene önceki fiyatý olsa yine iyi enaz 20 sene önceki fiyatta, sen hiç dolar bazlý grafikisine bakmýyon ellam
    Bozkurt abüüüüü
    ben ne anarým amarikaný dolarýndan grafikisinden abey.Abü diyoku enfilasyongada artývese en 60 gayme oluvermeliymiþ.

Kolpacý hc küfür iþlemiyor. Burada uzun zamandýr bir çok küfür öðrendim katýlýmcýlar sayesinde. Ama adamlarýn ne ah ne vebal umurlarinda olmasa gerek..
    Bir iki haber olsa bile þu ortamda insanýn paylasasi gelmiyor seans esnasinda, herifler haberleri kitliyor sonra ortama..
    Kuþlu site zaten o bicimdi bazý yuzbinli takipciler, son zamanlarda.. ytd
    "Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.

8.  Alýntý Originally Posted by spenc Yazýyý Oku
    Kolpacý hc küfür iþlemiyor. Burada uzun zamandýr bir çok küfür öðrendim katýlýmcýlar sayesinde. Ama adamlarýn ne ah ne vebal umurlarinda olmasa gerek..
    Bir iki haber olsa bile þu ortamda insanýn paylasasi gelmiyor seans esnasinda, herifler haberleri kitliyor sonra ortama..
    Kuþlu site zaten o bicimdi bazý yuzbinli takipciler, son zamanlarda.. ytd
    Spen abü kusuruma bakma abüü.Gerilivedüm azucuk.Bööön yine tweedýrda okuyuvedim.50000000 lira borclanývecekmiþiz.Nitelüklüsünü S2dümün adamlarýna satcakmýþ gari ne satuvecekse.

Sayfa 9/286 ÝlkÝlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •