Originally Posted by
selka
Sn Lucas çok teşekkür ederim. Gönül isterdi ki; hep beraberce yiyelim. Sofrada herkese yer vardı. Sonunda YABANCI nın kesesi geniş idi. Sadece her yazılana değil; kendimizce okuyup samimi bulduklarımızla hareket edersek sofrada yer var...
Lakin; dediğim bir öngörü ve tecrübe.. Bir günde USD dan 50,000 TL zarar ettiğim de olmuştur.. Ancak ben malum sayfada USD ı 3,96 dan satıp USD da , 3,98 olduğunda; direkt AFAROZ edilmiştim. Mecbur bu başlığı açmak zorunda kalmıştım...
Takdir edersiniz ki; USD her gün üzerine 5 kuruş koyarken, 3,96 TL de bu USD 3,72 TL yi görür ve oradan alınır demek; "DELİLİK" ile paralel olarak algılanıyordu...
Maalesef; çoğu zaman "Bir müsübet, bin nasihattan iyi geliyor.." Ayın 26 sında vadem doluyor. Oranım 14,55 ile VB idi...
Şubat ayı sonu Mart ayı içinde %12 faiz ile günlükte kalıp USD da fırsat kollayacağım....
Ama dediğim gibi YATIRIM GURUSU filan değilim... Her zaman yanılma payım olabilir...
Şunuda eklemek isterim ki, 3,40 dan USD aldığımda; USD 3,38 olunca USD da 3,10 2,90 senaryoları konuşuluyordu...
Dediğim gibi, mantıklı ve rasyonel olmak en doğrusu.... Gerisi boş lakırdı...
Herkese Bol Kazançlar Dilerim.
Yer İmleri