Sayfa 90/814 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 713 - 720 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by DARTHvader Yazıyı Oku
    Gaza mız mübarek olsun. Bunun testere dışı olma ihtimali bence artık bitmiştir. Dün dediğim ve cok bilmislerin anlamadığı yumuşamali tepe olayı gerçekleşti sayılır. Hacim azalislarina karşılık fiyat düşüşleri cok az.bundan sonrası çok çok biraz yerinde saysa bile ki bence o da olmaz, yükselme inş. Dehası suzgecinden geçen bu yorum kimseyi etkilemesin ve burda yazanlar değil sevinecek se eğer sessiz çoğunluk sevinsin ytd
    Yükselecek deyip mal mi vermek istedin daha dune kadar meydan okudugun açıklama yapacagin spek almış lotlarini hayrını görsün ;)

2.  Alıntı Originally Posted by DARTHvader Yazıyı Oku
    Dikkat çekerim ulu trnskzedenin müjdesi saat 14 58 de düşmüş o da geç kalmış da yine de ilk mujdeciymos ya la
    Müjdeci derken sattığının müjdecisi olduğun için şahsım adına tsk ederim genelde sen satınca kalkıyoruz..

3. Spek bile uyuz oldu yaa bu sevinçle yarın kesin 52 açar 😂😂😂

4.  Alıntı Originally Posted by morpheus1 Yazıyı Oku
    air yoksam bu kalkmışa atlamayı mı seviyor. değişik fantezi [emoji107]
    Onu bilmem kendisine sorman lazim...

5.  Alıntı Originally Posted by Volkan181818 Yazıyı Oku
    Spek bile uyuz oldu yaa bu sevinçle yarın kesin 52 açar ������
    Bence bu gudubet gitti ya SPK ek oturum yapıp erken karar bile çıkarabilir yani

6. Özellikle kapamiom. Nedenini yarın ve sonrasında koş koş beklerken yazdıklarımın şifresini çözmeye çalıştığında anlarsın. Belki. Ve ulu Trnsk zedenin şikayetlerin yüzünden silinen mesajları da okalsayfi keşke dersin ama iş işten geçmiştir artık Aval Aval anayasa bakar

7. Airforce hala alamamış Bigband noldu kule noldu dio . Yüce matematik dehasirlyla 0.48 ile 1.22 maliyet karşılaştırıo. Birincisi 0.488 yani 49 o satışim ki alışı 0.41 . Diğeri ansa dan son alış postam. Neyin kafasıyla bu karşılaştırma? Big Bang otelendi güzelim. Kulein de noldunu nerene ... bugün anlarsın belki. Deham ansada hemen gelecek yüksek karı trnsk da sizin aylardır beklediğiniz gibi misin miskin bekleyeceğimi son anda anladı . Ansa da zaten yazdım. Ajan morfe beni takipte olup benden feyz alma pesindeyken görüp sizi üzdü. Ben napıyım.

8. Aklivevveller ben 14.50 de falan yazmadan önce trnsk da bu dönüşün mujdesunden bile habersizdi. Ama en basit hacım fiyat ilişkilerini okuyamadiklarindan boş yere bi müddet daha kule bekleyecek ler

Sayfa 90/814 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •