Sayfa 90/462 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 3690 madde; 713 - 720 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by Herhangibiri Yazıyı Oku
    Ben o eli öperim. Banka spor vb hisseler hiç bir zaman radarıma girmedi birkaç gündür sağdan soldan duyunca baktım anooov..
    hahahahahah
    may the force be with you

Alıntı Originally Posted by sertmert Yazıyı Oku
    56,0 - 56,5 arası tehlikeli yer. Tepe noktası tahminim
    Dolar bazlı direnci 9,35 cent. Sabah uyarımı yapmıştım

3.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Hissenin bugünkü marji +20 den -20 ye yani %40 yarınki tabanla %60 zarar etmiş olacak eğerki bugün tavandan alan varsa
    Sanmam kimse gidip tavandan almamıştır kendileri almıştır ama belki tabana alış giren olmuştur onlarida kaçırmaz diye düşünüyorum
    Tabanda alışın artma ihtimali var mı sizce kapanışa doğru? Bana göre büyük kısmı kar satışıydı bunun ama kademeli satılmadığı için bir anda xxxbin lot satıldı bir kısmı da panik yapıp arkasına katılanlar. Ne dersiniz?

Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Tabanda alışın artma ihtimali var mı sizce kapanışa doğru? Bana göre büyük kısmı kar satışıydı bunun ama kademeli satılmadığı için bir anda xxxbin lot satıldı bir kısmı da panik yapıp arkasına katılanlar. Ne dersiniz?
    yapma gözünü seveyim. ADAM ÖLDÜ İMAM GÖMÜN DEDİ DAHA CANLANIR DİYE UMUT MU EDİYORSUN VELADDALİN AMİN.....
    yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.

5.  Alıntı Originally Posted by piton123 Yazıyı Oku
    yapma gözünü seveyim. ADAM ÖLDÜ İMAM GÖMÜN DEDİ DAHA CANLANIR DİYE UMUT MU EDİYORSUN VELADDALİN AMİN.....
    Adını hak eden birisin, yılan gibisin,

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    dostum inş maliyetin yüksek değildir ama tabanı bozacağını sanmam benim kişisel yorumumu sorarsan yarında direk tabana bile basabilir yeterince malı verdiyse bugün yarında kaçırmak istemez verdiklerini
    lütfen yorumumdan asla etkilenme para kolay kazanılmıyor ben sadece kendi yorumumu yaptım sen sordun diye
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

Sayfa 90/462 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •