Sayfa 90/505 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 713 - 720 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1. yakın zamanda ve 2019 da devreye girmesi planlanan projeler şunlarmış:

30,06,2018 3D iş zekası projesi
    19,09,2018 vodefone BPR projesi
    31,09,2018 integroted bss...projesi
    12,10,2018 marketing solutinos MDS projesi

12,03,2019 K-Merge akıllı şehirler bulut tabanlı park sistemi
    18,08,2019 kafein akıllı harita
    12,12,2019 anonim profilleme
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. şirket galiba 2019 yılının ortalarına kadar en verimli bilançolarını ortaya çıkaracak..o sırada hissenin de önemli zirveleri görme ihtimali olacak...tabi o vakitlerden sonra mayıs ayı ortalarında verusanın da elindeki hisseleri satma hakkı olacak....kesin satacak diyemeyiz ama bu hak olacak...kafamda güzel senaryolar oluşuyor bakalım piyasa da bunu uygulayacak mı ????o vakitlere kadar kafein fk 20-30 ları görebilecek mi ??? halihazırda fk 12 civarlarındadır...

bakalım nasipte neler olacak ???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by qwerty78 Yazıyı Oku
    Bu bilgi kap ta yayınlandı mı? Malum hissemiz

grafik olarak güzel bir bayrak hazırlamış bizlere....acaba bu haberi mi bekliyor bayrak için ....içimden düşündüm sadece[emoji16][emoji16]

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by lost00 Yazıyı Oku
    Flamaya benzer bir yapı var gibi?

SM-G360H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen dostum bende flamaya benzetiyorum.

Bu formasyonda hisse gittikçe dar bir aralığa sıkışır ardından çok sert yukarıya bir direk Diker. .

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Aynen dostum bende flamaya benzetiyorum.

Bu formasyonda hisse gittikçe dar bir aralığa sıkışır ardından çok sert yukarıya bir direk Diker. .
    Bugün baktim....bayrak direğinin son sıkışmasının önümüzdeki hafta cuma günü patlatacagina gösteriyor grafik...tabi yön nereye olursa artık...[emoji3]

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. arkadaşlar geçen gün 6 aylık faaliyet raporunda ...bilançodan sonra gelişen olaylar anlatırken bir kaç madde paylaşmış idik...bu maddelerin tümü çok önemli ve değerliydi...onları tek tek tekrardan paylaşmak istiyorum..

Dönem Sonrasında Gerçekleşen Gelişmeler

1- Yunanistan da bulunan Performance Technologies S.A. üzerinden Alpha Bank a ait
    Micro Focus SDM Arşiv uygulaması için yazılım hizmeti verilecek olup 03.07.2018
    tarihinde Sipariş Formu (PO) iletilmiştir. Bu hizmet Micro Focus ürünlerine global
    anlamda servis sağlayıcılığı açısından önemli bir know how birikiminin
    göstergesidir.

burada yunan bankalarından birine satış yapıldığı söyleniyor..böylece yurtdışına satış yapma kapasitelerinin yüksek olduğunu ve bu birikimlerinin olduğunu söylüyor kafein şirketi...

6. 2- Temmuz ayında Tezmaksan A.Ş. ile Parkurda Platform projesine başlanmıştır. Bu
    proje Kafeinâ in KOBI segmentindeki büyük müşterilere açılması konusunda attığı
    önemli bir adımdır.

bu madde ile kobilere açıldığını gösteriyor...

7. Bakan Varank’tan sürpriz ziyaret!
    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Bilişim Vadisi, oluşturacağımız güçlü ekosistemle dünya ölçeğinde bir teknoloji üssü olacak†dedi.
    Bakan Varank’tan sürpriz ziyaret!
    GİRİŞ 09.09.2018 16:00 GÜNCELLEME 09.09.2018 16:07
    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 100 Günlük İcraat Programı’nda yer alan Bilişim Vadisi’ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, birinci etap ikinci kısımdaki çalışmaları yerinde inceledi. Kocaeli Muallimköy’deki yerleşkeye gelen Bakan Varank, yaklaşık 2 saat süren ziyaretinde Bilişim Vadisi’nin yetkilileri ve müteahhit firma temsilcilerinden bilgi aldı. Vadide faaliyete başlayan firmaları da ziyaret eden Varank, Ar-Ge çalışmaları yapan genç girişimcilerle sohbet etti.

Bilişim Vadisi’nin uluslararası ölçekte bir merkez olacağını belirten Varank, sök konusu projenin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının vizyon projelerinden biri olduğuna dikkat çekerek, “Bu projeyi çok önemsiyoruz. Vadi, İstanbul’dan Yalova- Bursa istikametine giderken Osmangazi Köprüsü’nün yakınında bulunuyor. Projenin birinci etap ikinci kısmının tamamlanası için 100 Günlük İcraat Programı'nda milletimize söz verdik.

Bu nedenle inşaatın hangi aşamada olduğunu yerinde görmek istedik. İnşallah en kısa zamanda bu bölümler de bitecek. Planladığımız başarının sadece ofisler ile olmayacağını biliyoruz. Bu amaçla Bilişim Vadisi’nde altyapısı, ortak atölyeleri, teknoloji transfer ofisi, veri ve kuluçka merkezleri ile güçlü bir ekosistem kurmaya kararlıyız. Bilişim Vadisi, oluşturacağımız güçlü ekosistemle dünya ölçeğinde bir teknoloji üssü olacak. Bugün itibariyle 39 firma burada Ar-Ge projeleri yürütüyor. 3,5 milyon metrekarelik bu alan, sadece ulusal değil uluslararası ölçekte bir merkez olacak. Ulaşım noktasında ise İstanbul, Kocaeli ve Bursa gibi sanayi şehirlerinin kesişim noktasında yer alıyor. Burada sosyal alanlar oluşturmak için hem mimari hem de kurumsal anlamda en iyiyi hedefliyoruz†açıklamasında bulundu.

Bakan Varank, Trabzon’da ihbar ettiği PKK’lı teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün adını taşıyan konferans salonundaki çalışmaları da yerinde inceledi. Bakan Varank, “Eren Bülbül Konferans Salonu, İyi ki varsın Eren†yazılı salona Bülbül’ün fotoğrafı ile birlikte hayatını anlatan bir bölüm yapılması talimatını verdi.

http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/ha...yaret/?detay=1

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Yazılım ürün (lisans) satışı: Şirket bir süredir Callidus
    Software Inc, Micro Focus, IBM Global Services, SAS Middle East FZ-LLC
    gibi uluslararası yazılım ve teknoloji firmalarının Türkiye’de
    işortağı olarak lisans satışlarına yönelmiştir. Zaman içinde bu
    satışları Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika coğrafyalarında sürdürmek
    istemektedir.
    yunan alpa banka satılan yazılım disbütörü olduğu callidus şirketinin micro focus yazılımı oluyor...acaba bu satıştan ne kadar gelir elde etmiş ??

Sayfa 90/505 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •