Originally Posted by
nokta atışı
Herkes eteğindeki taşları döktü.
Bir de şöyle düşünelim, şimdi bende 2018 model bir araba var, size diyorum ki getirin bana elinizdeki 2008 model arabayı vereyim size bu gıcır gıcır arabayı,
hem de 2008 yılında siz bu arabayı 1,70 tl. Almışsınız. Bak ben size 1,60 tl. Ye veriyorum, aradan da 10 yıl geçti, gel al gir, üste bir şey istemiyorum. Diyor.
Peki bunu neden yapıyor, herhalde türkleri çok seviyor.
Biz de bu adam hakkında kötü düşünüyor olabilirmiyiz, haksızlık yapıyor olabilirmiyiz,
dolar 2008 de 1,55 tl. şimdi ise 6,00 tl. Olsa bile bu fiyat ucuz değil mi.
Ya peki bu adam, 25-50 cent arası uğraşmış didinmiş hisseleri toplamış, boşuna mı acaba,
bana sorarsanız alan da satan da kendisi, 2.000.000 lot ile 2,70 den 1,60 a kadar getirdi, tek bize kıyak olsun diye, . Biz hala öküz altında buzağı arıyor olabilirmiyiz.
Herkese yoruma açık,
sadece beni üzen şey bu bilanço oyunlarını yapan ,denetleyen , hem de devlet adına bu işi yapan firma hiç suçlu değil mi, acaba bu dalevera işi gerçekse ki yorumlara göre gerçek, o zaman bu işe alet olan herkes bir gün bedelini ödeyecektir.
Illa ki biri bu işe ciddi olarak eğilecektir, ki bu kadar şikayetten sonra dikkate alınacaktır diye de düşünüyorum.
Sn. Entrikanın dediği gibi kodesi boylayacaklardır, belki ağır cezada bile yargılanabilirler, şirket hukukunu bilmem., ama mantığım illa ki bir bedeli olabileceğini söylüyor.
Y.t.d. Ytd.
Yer İmleri