-
yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ancak siz bence benim demek istediklerimi anladınız sözlerinizin yazılarınızın nerelere gittiği belli değil mi benim derdim tank motoru değil merak etmeyin!!!
2 mayıstaki açıklamalar benim için önemli
herkes fikirlerini açıklamada özgürdür ancak manipüle etmekte ve insanlara bazılarının yaptığı gibi algı operasyonları yapmak hiç hoş bir davranış değildir.
rakamlardan kastımın ne olduğunuz anladığınızı düşünerek uzatmak istemiyorum.
-
senelerdır hıc yazmadım aglayan aglayanaydı kı hala da oyle daha yenı basladı aglamalar yenıden
susslu vardı yazardı ondan ogrendık baya bıseyler herkes ona da dan dun ederdı
manupulasyonmus !!!!
EFENDIII algılarınızı duzeltın !!
adam altay tankı dıyor bırısı trump bırlesmesı dıyor bırısı kucuk yatırımcının gucu dıyor haydi bismillah uçuyoruz diyor
ben dıkkat gostergeler sıstı dıkkat dıyorum duser dıyorum > ve duzeltme başlıyor dusuyor
manupulasuyoncu ben oluyorum HA ???
allah herkesı bıldıgı gıbı yapsın
yazık
cok bılıyosunuz ve o bıldıgınız sekılde kurda yem olun
cok ararsınız horozu mısıl mısıl uyuyun
!!
-
Horoz kardeş bir anket yapalım mı? Senin yazmanı kaç kişi istiyor ya da istemiyor diye.
Nugyo nun doğrucusu sen misin ve herşeyini en iyi sen mi biliyorsun ki hala buradasın bunca lafa ve karşı mesajlara rağmen.
Yalnız olmadığımdan eminim bu düşüncelerimde. Bizleri korumak sana dert mi oldu? İtici bulmak mesajlarını suç mu yani?
-
yazıp yazmamak herkesin kendi bileceği bir iştir
mesajları keyif vermeyen itici ve bulmaca gibi konuşmaya çalışan insanlar bizim zekamızla dalga geçmekten başka birşey değildir.
arkadaş bize çok büyük bir tehditte bulundu. ne yapacağımızı şaşırdık oysa ki bütün yatırımımızı arkadaşın söylemlerine göre yapmıştım ne yapacağımızı şaşırdım
-
-
-

son bir ayda alanlar
-

satanlar
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-