U30 dışında iki hisseden beklentim var şu dönemde. Biri cemts biri hekts. ikisini de düştükçe topluyorum yavaş yavaş. Bakalım yüzümüzü ne zaman güldürür.
U30 dışında iki hisseden beklentim var şu dönemde. Biri cemts biri hekts. ikisini de düştükçe topluyorum yavaş yavaş. Bakalım yüzümüzü ne zaman güldürür.
8.3 civarini bekleyecegim gelirse ortagiz gelmese yolu acikolsun...bir tik alttaki fibo destegi beklentim....ytd
10 üstüne at ve tek haneli rakamlara artık adios demeni bekliyoruz Tarman.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Haber mi geldi paydaşlar.
Artık 10 altına gelmemeli, buralardan maliyetlenmeler olmaya başladı. Kapanış da buralardan olursa tamamdır.
Tarman hissesine 10 üstü fiyatı çok buluyor, kaçtır üstüne atıyor sonra yine altına geliyor, bas git artık be yahu.
Burva ve Burce'de ne varsa sürekli tavandalar, Cemts global tedarikçileri Mercedes, Man olunca arkasına takıldık ama patron daha bunun farkında değil, 10 lirayı bile çok görüyor bu hisseye.
Eğer tekrar geri döneceksen 10 üstüne çıkma sakın, yeter bıktık artık, ya adam giti ya da hiç gitme.
Bu arada herkes satıp çıktı mı acaba, ciğerci bile yok artık, öyle olsa tavana götürürdü zaten.
Yer İmleri