Sayfa 90/202 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Varant 24

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by sagopa kajmer Yazıyı Oku
    hocam kotasyon işlemlerinde derinlikte bolt şeklinde veriyorlar

şeklinde...

fakat cuma günü seansı izleme şansım oldu derinlikten ve kotasyon harici bir defa 400 küsür bin lot bir defasında da 1 milyon küsür emir girildi...ve girilen emirlere mallar verildi.yanılmıyorsam haivav da da oldu buna benzer işlemler.

bir de kotasyon emirleri genelde 100.000 adet olur.sığ hisse varantlarında ise 10.000 yada 50.000 gibi..bunlarda ise büyük montanlı ve küsüratlı idi emirler.

bilmiyorum belki de çok fazla anlam yüklememek lazım,bana ilginç geldi sadece

bu arada malum haber akışından dolayı halkb varantları ateşten gömlek;giymek cesaret ister..dikkatli olunmalı...
    bold özelliği bana ilginç geldi bir oyun var ise bunu belirtmemeleri gerekir diye düşünüyorum yada özel emir diye bir durum söz konusu olabilir belki bunlarda da . kotasyonlar doğru rakamları ama bir özel durum söz konusu olabilir. birde pazartesi büyüme oranı perşembe ppk var ayrıca v.f. başkanıda değişti c.b. kazakistandan döndüğümde bir şeyler yapacağım dedi. bence halkbank olayını örtbas etmek için savunma yapıp harekete geçebilirler diye düşünüyorum malum abd irma kasırgası nedeniyle can derdine düşmüş belki yabancı burnunu sokmaz ise bu hafta borsamıza yerliler fırsatı değerlendirirler diye düşünüyorum. saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    bold özelliği bana ilginç geldi bir oyun var ise bunu belirtmemeleri gerekir diye düşünüyorum yada özel emir diye bir durum söz konusu olabilir belki bunlarda da . kotasyonlar doğru rakamları ama bir özel durum söz konusu olabilir. birde pazartesi büyüme oranı perşembe ppk var ayrıca v.f. başkanıda değişti c.b. kazakistandan döndüğümde bir şeyler yapacağım dedi. bence halkbank olayını örtbas etmek için savunma yapıp harekete geçebilirler diye düşünüyorum malum abd irma kasırgası nedeniyle can derdine düşmüş belki yabancı burnunu sokmaz ise bu hafta borsamıza yerliler fırsatı değerlendirirler diye düşünüyorum. saygılar
    hocam kotasyon emirlerinde bolt olayı uzunca süredir var.eğer değişmediyse piyasa yapıcısı olan gip hisse senetlerinde de var..bana göre saçma bir şey...bir zamanlar sekur vardı elimde.tahta 1,29-1,30 diyelim ve py 1,30 a emrini girmiş.sen gidip 1,30 daki bütün malları çizsen bile 1,31 yakamazdın,py kotasyonu 1,30 üstüne çekmedikçe.saçma bence...

ama varantta şart.misal en yakın örneği petkm in bir varantında yaşadım(i,lk defa)

petkm e basıyorlar,alım varantı yukarı gidiyor sonra takasına baktım,takasında görünen py den malı almışlar.ve varantı kim yönlendiriyorsa istediği gibi oynattı.işte burada kotasyon şart çünkü varantı ele geçiren kimse varantı uçuk fiyatlara çekebilir.çünkü taban tavan yok malumunuz.

ha şu da var,yanlış bilgilendirme yapmak istemem;herhangi bir varantta ihraççının elinden malların hepsini almak mümkün müdür bilmiyorum???fakat öyle olmasa alım varantı dayanak varlık düştükçe nasıl yukarı yapar?ki derinliğinde de kotasyon yoktu.

3. ben şahsen altın varantlarına yoğunlaştım.pull back yaparsa biraz daha yüklenmeyi düşünüyorum ekim vade varantlarına..yoksa bu haliyle devam.

toaso yıllardır istisnasız yukarı yapan kağıt ama bir defa alım varantını deneyeyim dedim 25 tl den 20 tl ye düşüş zamnına denk geldim.baht olmayınca olmuyor işte.

ykbnk alım varantları ilginç olabilir çünkü sert almışlardı kağıdı geçen günlerde,sonrasında gevşedi ve 21 günlük ortalamasının hafif altına sarktı.yakın stoplu deneyebilirim belki.

ve tuprs ı ısrarla bırakmıyorlar...daha doğrusu sanayi tarafında alıcılar.eregl,krdmd,toaso,thyao bankalara gelen satışlara aldırmadılar.

4. Haijh aldım.04 ya herro ya merro bakalim hulk ne kadar ciddi. Sifirlarsan aldiklarimin %10u derim. Canin sağolsun hulkcum derim.Ama ya sifirlamazsan? :D ekim sonu goruselim hulk efendi. Citiyi elini cebine sokmaya davet ediyorum varlik fonu satiyosa sen al. Sen satiyosan zaten varlik fonumuz var zati bizim :D

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bugün Brent güzel trade yaptırdı yakalayana. Örneğin PXIRKV 0,07 den alış, 0,09 dan satış imkanı verdi.Gerçi haftasonu münasebetiyle riskliydi.

6. Bb79 kardeşim ...halkbank alım olan 2 varant yazacagim ...biri isvarant...diğeri doce nin...haijc ve hadji...1.si isvarantin kullanim fiyatı 12.80 fiyatı 0.30...diğeri docenin kullanim fiyatı 13.50 fiyatı 0.37...her ikisinin de vade sonu 29.09.2017...bu fiyat sacmaligini bana anlatirmisin ...selamlar saygılar dostum...

Alıntı Originally Posted by varantdede Yazıyı Oku
    Bb79 kardeşim ...halkbank alım olan 2 varant yazacagim ...biri isvarant...diğeri doce nin...haijc ve hadji...1.si isvarantin kullanim fiyatı 12.80 fiyatı 0.30...diğeri docenin kullanim fiyatı 13.50 fiyatı 0.37...her ikisinin de vade sonu 29.09.2017...bu fiyat sacmaligini bana anlatirmisin ...selamlar saygılar dostum...
    anlayabildiğim kadarıyla

k.f. arasındaki değer kapanış fiyatından kaynaklı

HAIJC: 12.80 - 13.04 = 24 KURUŞ
    HADJI: 13.50 - 13.04 = 46 KURUŞ

aralarındaki fiyat farkı 70 kuruş neredeyse kapanış fiyatı ile %20 fark var. yüksek ihtimal bundandır diye düşünüyorum. birde kaldıracından yada değerlerinden ( teta alfa gama beta ) sizce?

8. son olarak bu aralar merak sardığım sarı gacı varantlarına dikkat etmenizi tavsiye derim...

Sayfa 90/202 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •