Sayfa 90/1002 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Viop30 taban ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Türkiye cds 466

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Şubat ayındaki tahmininde yılsonu dolar/TL için 6.20 diyen Societe Generale, güncelleme yapmış. Bu kez yılsonu dolar/TL 9.30 tahmin edilmiş!

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Boşa polyannacilik yapmayin...
    Kasa boş tu, gemi su alıyordu,...
    Adam değisikligi ile hepsi ortaya çıktı...
    Dolar nereye kadar yukselir? Bist nereye kadar düşer sadece atan tutturur...
    Teknikmiş temelmiş hepsi boş

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Bist: Borsa istanbul a.ş. Olarak piyasalarımızın etkin, güvenilir ve şeffaf bir ortamda işleyişini teminen borsamız piyasalarında gerçekleştirilen işlemler gözetim faaliyeti kapsamında anlık ve sürekli olarak izlenmekte

yatırım kuruluşlarımızın ve yatırımcılarımızın mevzuata uyum konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri önemle rica olunur

aksi durumda, usulsüz açığa satış işlemleri başta olmak üzere spk ve borsamız düzenlemelerine uygun olmayan işlemlere karşı gerekli her türlü tedbirin alınacağı, inceleme ve denetim faaliyetlerinin titizlikle icra edileceği kamuoyuna duyurulur

Sayfa 90/1002 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •