-
- Bammmm!.. Ha ha ha!
- Ya ne yapıyorsun ya? Ödüm patladı!
-
İlk gençlikte hissedilen "beni anlamıyorlar ya", son(bahar) gençlikte(da) "beni hiç anlamadılar zaten" diye devam ettiyse, eyvah .
Boşa geçmiş gibi yarım asır+?
Bahar da geliyor usulcacık.
Beni bilenler bilir; kıştan, soğuktan, kasvetten hoşlanmam.
Yine bilirler ki, en akılda kalan lâflarımdan biri "Kışın kahrını çekip, baharda ölürsem, çok üzülürüm" 
Çok sevdiğim bir canı - gencecikti- kaybettim bahar arefesinde, bu hafta.
"ölüm, adın kalleş olsun".
Son düzenleme : alyel; 30-03-2022 saat: 14:59.
-
Başınız sağ olsun abi, Allah rahmet eylesin sevdiğinize. Her ne kadar ölüm her an herkese gelebilir desek de yüz yaşında bir sevdiğimiz erken ölür... Kışın kahrını çekip baharda ölmek de olabilir hayatımızda. "Demek ki baharı görmememiz gerekiyormuş, bahar bize iyi gelmeyecekmiş." deyip geçelim abi. Bir nefes alıp gitmek bize kâfiydi, bunca yıl ömür sürdük bu misafirhanede.
-
Şiirim Alyel abimin şahsında çocukluğu özleyenlere gelsin tekrar:
ÇOCUKLUK
Sokaktan aşağı yürü
Sızlasın kalbin
Çocukluğa gömülü
Uzak anılarla
Bir yalnızlık akşamında
Anların büyüsüyle
Sermestane
Sokaktan aşağı koş
Ellerin lastik izi bütün
Hep çocuğusun
Dün ve yarının
-
Olası TASI-BIST benzerliği grafiğimde bugün bu bardayız, bu grafiğe göre güzel bir yükselişin arefesinde olabiliriz BİST'te:
-
Merhaba... BİST'te nisana güzel bir başlangıç yaptık gibi. Temkin, sabır, yarı nakidin cepte olması, kredili ve kaldıraçlı işlemlerden uzak durmak sağlığımız açısından da önemli. Hayat borsadan ibaret değil, bunu unutmayalım. Bizden ilgi bekleyen işimiz, eşimiz de var...
-
Olası TASI-BİST benzerliği grafiğimde dikey mavi çizgiyle işaretli bara geldik. Tamamen bu grafiğe göre hareket ediyorum. Borsa konusunda donanımlı değilim. Bir benzerlik türküsü tutturdum kendimce yürüyorum. TASI grafiğinde beş olması gerekirken haftada dört günlük bar var, yani bir bar kayıp. Bunu dikkate alarak izliyorum grafiği. Benzerlik grafiğime göre Nisan 29'a kadar sabırla tutacağım longumu, BİST 100 2200 stop kaydıyla:
Son düzenleme : TEK; 01-04-2022 saat: 12:01.
-
Kulağım ağrıyordu iki üç gündür. "Neren ağrırsa canın orada." atasözü gerçekten çok doğru, sandım insanın en önemli organı kulak.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri