hisse 22-23 bandına indiğinde 18 e düşecekçiler sarmıştı bakın satın teknikte 18 görünüyor tayfası oluşmuştu o dönem forumda sen ve bir arkadaş daha var siz 18 ci tayfanın bir üst modeli olmalısınız aslında kullanmasını bilene güzel indikatörsünüz bu arkadaşları ters indikatör olarak kullanabilirsiniz mesajlarının en sıklaştığı an dönüşe en yakın olunan an oluyor genelde.
Hocam, maliyetiniz ne bilmiyorum ama naçizane fikrim bu tahta hasta eder, sonra sabancı, bankalar filan ardından ağlarsınız, bir sonraki mod küfür kâfir ahiret edebiyatı olur. Burada bahsettiğiniz insanlar, 3-5-8 maliyetle şirkete ortak olmuş, faaliyetini yıllardır takip eden adamlar, gün içi, hafta içi, ay içi, tık yok, 2 ileri 3 geri çok dertleri olacağını sanmıyorum. Buradan çorbamı yapiim başka tahtaya geçiim derdindeyseniz kolaylık dilerim, yatırım tavsiyesi verebilen bir otoriteye başvurun, onlar ne yapmanız gerektiğini anlatır. Allah sabır versin.
Arkadaşlar şu akıl sağlığı yerinde olmayan kişiyi dikkate alıp ta yorum yapmayın. Siz onu dikkate aldıkça bişey var zannediyor. Kendi haline bırakın ne hali varsa görsün.
Şirketin geleceğine faaliyetlerine ilişkin olumsuz görüşlerin varsa yaz biz de okuyalım belki göremediğimiz bir şeyler vardır. Zırt pırt hisse gitmiyor diye yazmanın ne anlamı var. Yoksa burada yazılanlara bakıp hisse alıyorsun da sonra hisse gitmiyor diye bize mi sarıyorsun anlamadım![]()
Hissede hepinizin büyüme beklentisi var, bu nedenle buradayız. Ancak ne sürede büyüyeceği, hızı belirsiz. Piyasa bu nedenle acele etmiyor, %3-5 yukardan almayı dert etmiyor.
https://www.shop-apotheke.com da devatis markası ile arama yapabilirsiniz. Saygılarımla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahu arkadaşlar, bu tiplerin en sevdiği şey kaale alınmaktır..trolleri beslemeyin derler bu yüzden...laf anlatmaya çalışmak beyhude bir uğraş, elinizi yorduğunuza değmez...yok gibi davranın, bir süre sonra gider.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri