Artan

13,86 10 18:10
16,73 9.99 18:10
48,46 9.99 18:10
47,80 9.99 18:10
9,49 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

74,25 -10 18:10
1,80 -10 18:10
247,50 -10 18:10
261,00 -10 18:10
355,50 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.483.671.562,50 18:10
7.660.126.892,25 18:10
7.224.558.633,72 18:10
6.414.277.037,00 18:10
6.015.548.689,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 90/301 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 713 - 720 arası.

Konu: The last of the mohicans

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Müthiş tespit!

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Sen bizim derdimizi anlamamışsın kardeş.

Bankalarımız ucuz muş da, yeni zirve gelecekmiş???

Bırak bunları da geçen ay Ferit elindeki hisseleri neden 7.95'ten ispanyollara sattı? Salak olduğundan mı?

Bizim derdimiz daha büyüktür. Sizin bunları anlayacak kadar zeki olduğunuzu düşünüyorum. Yoksa yanılıyor muyum?

Bak daha dün yazdık bunları.

Ve bugün haklı çıktığımı görüyorum. Öcalan kardeşi aracılığı ile dün bunun işaretini verdi.

İşareti alan PKK ise gerekeni yaptı. Bana göre bu açıklama 1 hafta erken gelseydi fark 10 puana fırlardı.

Güneydoğu'nun tüm illerinde EVET oyları artmıştır. HDP HAYIR propagandası yaptığı halde PKK EVET dedi. Neden acaba?

İşin en trajikomik tarafı ise son Türk devletinin bir kez daha yıkılmasının işaret fişeğini en milliyetçi geçinen partinin (başkanı diyemeyeceğim) müdürü yakmıştır.

müthiş bir tespit olmuş grafiklerde bunları anlatıyor DOLAR rallisi belki referandumu da dinlemeyip yarın başlar ama birileri önce halkın elindeki doların peşinde önce onları ceplerden çıkartırmak için 3,55TL altına sarkıtabilirler

eklemeden geçmeyeyim: doların 4,61 TL olması borsaya ve turizme olumlu yansıyacak ancak DIŞ borcumuz yüzde 20 civarı artacak hangisini tercih edersiniz diye sormayacaklar..

2.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    müthiş bir tespit olmuş grafiklerde bunları anlatıyor DOLAR rallisi belki referandumu da dinlemeyip yarın başlar ama birileri önce halkın elindeki doların peşinde önce onları ceplerden çıkartırmak için 3,55TL altına sarkıtabilirler

eklemeden geçmeyeyim: doların 4,61 TL olması borsaya ve turizme olumlu yansıyacak ancak DIŞ borcumuz yüzde 20 civarı artacak hangisini tercih edersiniz diye sormayacaklar..
    sn.ersoydelta mohıkan ve jas ustalarda bu yıl ıcınde pıyasada sert bır düzeltme bekledıklerını yazmışlardı. sn.mohıkan bunun en gec hazırana kadar olacağını yazarken sn.jas ise bunun ekım ayı ıcınde olmasını bekledıgını yazmıştı. sızınde bu yönde orta ve uzun vade calısmalarınız olduğu ıcın musadenızde bırkac soru sormak ıstıyorum.. bırıncısı kafanızda pıyasanın donusuyle ılgılı bır tarıh varmı...ıkıncı olarak sn. mohıkan bunun şelale şeklınde olacağını yazmıştı sızde oylemı düşünüyorsunuz yoksa dıp ve zırvelerın gıderek dustugu bır trend mı bekliyorsunuz...uçuncu olarakta kafanızda o sevıyeyı kırdığında bu teorıyı veya tezı gecersız kılacak bır endeks dırenç sevıyesı varmıdır..bılıyorum bıraz fazla oldu ama bu aralar sıtede günlük ve kısa vade dışında orta ve uzun vade pek calısma olmadığı ıcın bunları soruyorum sımdıden teşekkür ederım...

3. 2019 yılı TEMMUZ en dip noktalar oluşur 35000=xu100

Alıntı Originally Posted by mavıbeyez Yazıyı Oku
    sn.ersoydelta mohıkan ve jas ustalarda bu yıl ıcınde pıyasada sert bır düzeltme bekledıklerını yazmışlardı. sn.mohıkan bunun en gec hazırana kadar olacağını yazarken sn.jas ise bunun ekım ayı ıcınde olmasını bekledıgını yazmıştı. sızınde bu yönde orta ve uzun vade calısmalarınız olduğu ıcın musadenızde bırkac soru sormak ıstıyorum.. bırıncısı kafanızda pıyasanın donusuyle ılgılı bır tarıh varmı...ıkıncı olarak sn. mohıkan bunun şelale şeklınde olacağını yazmıştı sızde oylemı düşünüyorsunuz yoksa dıp ve zırvelerın gıderek dustugu bır trend mı bekliyorsunuz...uçuncu olarakta kafanızda o sevıyeyı kırdığında bu teorıyı veya tezı gecersız kılacak bır endeks dırenç sevıyesı varmıdır..bılıyorum bıraz fazla oldu ama bu aralar sıtede günlük ve kısa vade dışında orta ve uzun vade pek calısma olmadığı ıcın bunları soruyorum sımdıden teşekkür ederım...

mutlaka ŞELALE şeklinde olacak neden derseniz ? şuan son açtığım başlık altında yazdığım pahalılık ve büyüklerin TAŞIDIKLARI
    mal miktarı yüzünden Her ay yazdıkları FAİZ zararları yüzünden Çok sert çakılmamız gerekli ipat edici GRAFİK
    olarak sadece logaritmik ekliyorum :

XU100_%65_LOG_2::

http://i.hizliresim.com/GBN7vv.png

bu grafikte lineer grafik:düşüşlere dikkat %65 civarında olmuş

XU100_%64_LINEER:

http://i.hizliresim.com/2rqlbA.png

Başkaları kısa vade paylaşıyor olabilir ancak önemli olan uzun vadedir daima kazandırır..
    bu videolarda da belli şeyler anlatıyor boş vakitlerde izleyin:

Filozof:
    https://www.youtube.com/watch?v=_ES2JOm68nM

WORLD WAR 3 HAS BEGUN:
    https://www.youtube.com/watch?v=UTjwwSwUIsY

1988 ECONOMIST COVER Predicts 2018 WORLD CURRENCY; September 23rd, 2017 SIGNS In The HEAVENS
    :
    https://www.youtube.com/watch?v=IOFzTvSSOPs

SEvdiğim bir video Nükleer savaşKISA)
    https://www.youtube.com/watch?v=fafxhMLeGeA

WOW! De-Coding Secrets Of The NEW (2017) Economist Magazine Cover
    :
    https://www.youtube.com/watch?v=cFQg2c_dmrk

ÇANAKKALE SAVAŞI ANLATIMI:
    https://www.youtube.com/watch?v=h3meRzjAcjM

1) Kesinlikle usta değilim, çırak belki olabilir.
    2) Sv Dostum mohikan ile temel ayrılığımız, kendisi tarihi zirvenin kırılmayacağını, ben ise kırılacağını ve BIST100 de 2 zirveden birincisi olan 96000 e doğru gideceğimizi, realizasyon sonrası 98000 de 2. zirve yapacağımızı düşünüyorum. Umarım Dostum haklı çıkar, yoksa çok batan olur.
    3) Ekim-Aralık arası, favorim ise Kasım ayı diye yazmıştım.

Bu bir dönüş değil, sadece yanlış anlama olmasın dedim.
    Dostlara bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    Sanırım
    zirve kırılınca bütün sayımlar çöp olur diyordu sn Mohikan

bu arada sn ECOFİN i de gelen bilançoları gördükçe tebrik etmek gerekiyor

Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Hedef 110.000 diyorum, tahmini zirve beklentim seneye Mart-Temmuz arası.

Artık 5. dalgada olduğumuz kesinleşti, 2013 yılına kadar olan yükseliş 3. dalgaydı,
    3 yıldan uzun süren bir dalgalanma ile 4 bitti ve 5 başladı, başlangıç yerini 71.700 mü kabul edeceğiz gibi detay tartışma yapılabilir,
    ama bence artık bunun üstüne kabaca 40.000 puan koyup 110.000 hedef buluyorum.

Sayın Jas 100.000'i geçmediğimiz bir senaryoyu çizmişti,
    Mohikan abi sayımları güncellediğinde 130-140 binlere giden bir dalga hesabı yapabilir, daha önce böyle bir notu vardı sanırım.
     Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    mohikan usta haklı çıkacak az kaldı gün sayıyor endeks yükselmeler sahte yol yukarda var ve bu zamanı kullanıp yukarıyı alacaklar mı yoksa basacaklar mı onu vatandaşın ALICI olmaması belirliyor unutmayalım ki hesabını sayfamda yaptım günlük milyonlarca TL faiz zararları var ellerinde mal tuttukça büyükler bu kadar faiz zararını bize para kazandırmak için ETMEZ!!

XU100_TL_LINEER_294günsüren_DİP:

http://i.hizliresim.com/P0Vz6Q.png
    Aslında hepsi için yeni sayımlarım var.

Dolar-TL, hatta Major bütün pariteler için sayımlar var ama bu pespaye ortamda içimden paylaşmak falan gelmiyor.

jas dostum mesaj atmış, kapalı bir grup oluşturalım falan diye.

STAH abimiz böyle bir grup kurmuş diye duydum.

Bu konuda girişimde bulunacak arkadaşlar varsa ben hazırım.
    DUHUL : 1999

6. Sen hep yanılıyorsun kardeş ilk defa yanılmayacaksın hanene artı 1

7. son mohikan senin dalgalarına kurban bu ohal durumu yüzünden iflas ertelemeler bir gün şirketler iflaslarını açıklayacak ozaman pompacılarının ve avanelerinin 15 yılda neler yaptıgını herkes görecek dolar 1.10 2009 yılında Allahtan 2011 yılına kadar abd para bastı Q1 Q2 VE Q3 parasal genişleme oldu yoksa 15 tl olurdu dolar şuan 3.75 tl

8. :)

Alıntı Originally Posted by KemalSoydere Yazıyı Oku
    son mohikan senin dalgalarına kurban bu ohal durumu yüzünden iflas ertelemeler bir gün şirketler iflaslarını açıklayacak ozaman pompacılarının ve avanelerinin 15 yılda neler yaptıgını herkes görecek dolar 1.10 2009 yılında Allahtan 2011 yılına kadar abd para bastı Q1 Q2 VE Q3 parasal genişleme oldu yoksa 15 tl olurdu dolar şuan 3.75 tl
    bu konuda haklısınız aynı şekilde 2006 yılı mayıs ayına kadar ki DOLAR hareketi de Amerikanın dolar politikasından oldu yoksa Özelleştirme ile doların düşük kalması imkansızdı.
    şuan aradaki enflasyon dğerlemesi hesabına göre
    1 DOLAR=4,4 civarı olması zaten doğal

üstünde olursa 6 TL 7TL gibi olursa işte o zaman grafiklerimde de paylaştığım kriz gelir ve en AZ 3 YIL en çok 5YIL krizden çıkamayız.
    halkımızın dış borcu tabii iki katına çıkar ve artık tam köle oluruz.
    savaşla yenilemeyen türk milleti maalesef ki yediğimiz içtiğimizin belki beyinlerimizi uyuşturmasından mı bilinmez ,benim gözümde 5 para etmez ıvır zıvır alarak yani alışveriş yaparak ele geçirilmiş oluyor .

#evt veya hyr çıksa bilr kaderimiz grafiklerde anlatılıyor kaçarımız yok boşuna ne çıkarsa çıksın REHAVETe kapılıp işlemlerinizde gecikmeyin hesabınızı Haftalık Ve AYLIK grafiklere göre yapın_mutlaka # logaritmik grafik kullanın#

SEÇİM_SONUCU NE OLURSA ALDATMACA GRAFİK ÇIKABİLİR:

NOTHING ELSE MATTERS:
    https://www.youtube.com/watch?v=x7bIbVlIqEc
    Son düzenleme : ERSOYDELTA; 16-04-2017 saat: 16:47.

Sayfa 90/301 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •