Elbette ben hazırladım. Bir kaynaktan alıntı değildir. Çok iyi bir excel hakimiyetim vardır. excel'de hazırlarım. Sizin istediğinize ilave olarak, thyao, binho, sahol ve kchol de ekledim. Bu verilerden ben de yararlanıyorum. İnşallah hesaplama mantığında hata yapmamışımdır. egeen fiyat karşılaştırma.jpg
Çok teşekkürler. Gerçekten güzel hazırlamışsınız çok anlaşılır olmuş. Baz yani
başlangıç tarihi nereyi aldınız ? Aşağıda aynı şekilde yola çıkıp benzer şekilde
hesap yapan benim tablo var. Tek farkla data online Matriks ten alınır.
Tüm verileri anlıktır ve tablo sürekli değişir. Benim verilerin da aynı sonucu
verdiğini söyleyebilirim.
Dip NoT : Ben egekız ı bist in en iyileri dediğim şirketler ile kıyaslayarak bu tabloyu aldım.
Tablodaki tüm kağıtlar benim ilgi alanımdalar.
Son düzenleme : Baygeorge; 09-05-2024 saat: 12:54.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Durum bu!Bfren Egeen arasındaki mizah!
https://x.com/crazyclipsonly/status/...624185024?s=46
"Masada kimin kurban olduğunu bilmiyorsan o sensindir" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
2004 yılında sadece 612 tl ile alınan 54 lot egeen hissesinde her yıl temettülerle ek alım yapılarak bugün 112 lota ulaşmış,
uzun vade temettü hisselerinde sabrınız varsa kazanç büyük tabi,temettü boş iş diyenlere güzel bir istatistiki cevap
yok o kadar sabrım yok "hatun olsun bu gece olsun" ya da bugün sünnet yarın deniz" tarzınız varsa bu gibi yılda 1-2 kezz köpürtülen sığ manipulasyona müsait tahtalarda biraaz takas tahta okuma biraz teknik temeli sittiret takılma deyip yüklü dalıp balon patlamaya yakın olay yerinde uzaklaşacan,,,alomen42 bu taktiği yaz bi yerlere
Yer İmleri