Sayfa 90/215 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 1718 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Temel Analiz 3.0

1. ben sordum eğitim baslamadan oncesınde video kaydı baslamadna once

Ben test ettim bir sorun gormedım dedi.

Ben daha sonra repaint yapıtıgını düşünüyoruz bu konu tartısma konusu oldu dedım. önce repaint ne der gibi yaptı.

Sonra dedimki tv fiyata göre hesaplanıyor bugun tusa bastıgınızda farklı yarın bastıgınızda farklı hısseler cıkıyor dedim.

Tabiki değişecek sonucta tv fiyatla hesaplanıyor değişmesi normal dedi.

E o halde geçmiş teste nasıl güveneceğiz dedim.

Bu yazıyı atladı ve evet eğitime geçelim diye geçiştirildi gibi oldu eğitime katılmış arkadaşlarda anlamıştır.

yani ya cevap vermek istemedi yada yaptıgı testten tam emin değil.

Kısacası soru işareti bıraktı son soruma cevap vermeden atladı.

Onun haricinde eğitime bayıldım ben tam bana hitap ediyormuş eğitim onu anladım.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

2.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    ben sordum eğitim baslamadan oncesınde video kaydı baslamadna once

Ben test ettim bir sorun gormedım dedi.

Ben daha sonra repaint yapıtıgını düşünüyoruz bu konu tartısma konusu oldu dedım. önce repaint ne der gibi yaptı.

Sonra dedimki tv fiyata göre hesaplanıyor bugun tusa bastıgınızda farklı yarın bastıgınızda farklı hısseler cıkıyor dedim.

Tabiki değişecek sonucta tv fiyatla hesaplanıyor değişmesi normal dedi.

E o halde geçmiş teste nasıl güveneceğiz dedim.

Bu yazıyı atladı ve evet eğitime geçelim diye geçiştirildi gibi oldu eğitime katılmış arkadaşlarda anlamıştır.

yani ya cevap vermek istemedi yada yaptıgı testten tam emin değil.

Kısacası soru işareti bıraktı son soruma cevap vermeden atladı.

Onun haricinde eğitime bayıldım ben tam bana hitap ediyormuş eğitim onu anladım.
    Bende yüzyüze eğitimlere kaydoldum bakalım onlar nasıl geçecek. Daha önce yüz yüze eğitimlere katılan varsa bilgisayar falan götürelim mi yoksa gerek yok mu. Eski usul not mu alsak daha faydalı olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
    bu yöntemle oluşturduğum portföy.... aybaşından bu ayın 19 na kadar ki getirisi

[IMG][/IMG]
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
    benim portföyü oluşturduğum tarihten itibaren getirisi....

[IMG][/IMG]

portföye ekleme yapmaya devam ediyırum.bungü ekleme ile birlikte portföyüm 16 bine çıkıyor.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by burdur15 Yazıyı Oku
    Bende yüzyüze eğitimlere kaydoldum bakalım onlar nasıl geçecek. Daha önce yüz yüze eğitimlere katılan varsa bilgisayar falan götürelim mi yoksa gerek yok mu. Eski usul not mu alsak daha faydalı olur.
    bildiğim kadarıyla sunumda kullanılan dökümanları ve sunumun video kayıtlarını veriyor. Yine de sorularınızı mail ile sorabilirsiniz.

https://www.drerdincegitimonline.com...naliz-webinar/ mail adresi sayfanın üstünde....

Merhabalar,

Sayın DRİZM'in de kitap olarak tavsiye ettiği "Piyasayı Yenen Küçük Kitap"ın yazarı Greenblatt'ın formulü ile bir portföy denemesi yaptım 2008-şimdi arası. FAVÖK/(PD+Net borçlar) kriterini kullandım, roic kullanmadım. İkisini bir arada ağırlık vererek nasıl kullanabiliriz? Sonuçlar aşağıda:

https://ibb.co/eaWSQm

7.  Alıntı Originally Posted by sombrero Yazıyı Oku
    Merhabalar,

Sayın DRİZM'in de kitap olarak tavsiye ettiği "Piyasayı Yenen Küçük Kitap"ın yazarı Greenblatt'ın formulü ile bir portföy denemesi yaptım 2008-şimdi arası. FAVÖK/(PD+Net borçlar) kriterini kullandım, roic kullanmadım. İkisini bir arada ağırlık vererek nasıl kullanabiliriz? Sonuçlar aşağıda:

https://ibb.co/eaWSQm

Bende program yok bu nedenle yardımcı olamıyorum, arkadaşlar arasında pro. versiyonunu kullanan varsa yardımcı olabilir herhalde.

Bir öneri olarak, sisteminize aktif karlılık parametresini ekleyip, sıralamayı da aktif karlılığa göre yapmayı bir deneyin isterseniz.... Ama içinde "KAR" geçen (karlılık değil) formüllerin getirileri çok iyi olmuyor şeklinde bir düşünceye sahibim şahsen.

8. Bu başlıktan sonra queenstocks ile ilgili araştırma yaparken bir eğitim videosunda aşağıdaki formüle denk gelmiştim. Şu an, videonun adresini hatırlamıyorum ama youtube'da idi.

Programı kullananlar tam nereye yazılacağını biliyorlardır diye düşünüyorum ;

Temek Kriter

TV()>=0 and NetKarBuyume( )>(Ufe( 12 ) +5) and OzsermayeKarlilikYillik( )>(Ufe( 12 ) +2);

Sıralama Kriteri

TV();

Tv'nin yanına farklı kriterler eklemek isteyenler için birebir. Net karını ve özsermayesini enflasyon üzerinde büyütüp temettü verenleri tv kriterine göre sıralıyor.

Sayfa 90/215 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •