Sayfa 900/998 İlkİlk ... 400800850890898899900901902910950 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,193 - 7,200 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Ev alanlar da dusecek.

Bu kadar parayla Eurobond alsa, hic bir risk almadan dunyanin parasini kazanacakti.

Bazi insanlar paraya yazik ediyor.

Bir de adaletin olmadigini ne zaman idrak edecek bu millet onu merak ediyorum, koca mahkeme karar vermis 6.000 TL. kira diye.

Hey Allahim.

2. E haciz milleti mahvetmis herkes agliyor

https://www.youtube.com/watch?v=0QUzqjsXuFc

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ev alanlar da dusecek.

Bu kadar parayla Eurobond alsa, hic bir risk almadan dunyanin parasini kazanacakti.

Bazi insanlar paraya yazik ediyor.

Bir de adaletin olmadigini ne zaman idrak edecek bu millet onu merak ediyorum, koca mahkeme karar vermis 6.000 TL. kira diye.

Hey Allahim.
    Eurobond da risk yok diyen de yani bilemedim

Eurobond o kadar riskliki ABD hukumeti Amerikan vatandaslarinin bazi Eurobond lari almasina yasak getirdi

Hepsinde degil bazilarinda Regulation S var isimlerinin sonunda onlari alamaz Amerikan vatandaslari

Mesela TC devletinin Eurobond unu alabilir ama gidip Vakiflar Bankasininkini alamiyor kisisel yatirimcilar

Yatirim sirketleri alabilir.

Risk var zaten risk yuksek oldugu icin faizi %8 civarinda. Yoksa faizi neden o kadar yuksek olsun?

4.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Eurobond da risk yok diyen de yani bilemedim

Eurobond o kadar riskliki ABD hukumeti Amerikan vatandaslarinin bazi Eurobond lari almasina yasak getirdi

Hepsinde degil bazilarinda Regulation S var isimlerinin sonunda onlari alamaz Amerikan vatandaslari

Mesela TC devletinin Eurobond unu alabilir ama gidip Vakiflar Bankasininkini alamiyor kisisel yatirimcilar

Yatirim sirketleri alabilir.

Risk var zaten risk yuksek oldugu icin faizi %8 civarinda. Yoksa faizi neden o kadar yuksek olsun?
    Anladigin seyleri yaz Eurobond ve risk meselesi seni asar.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Anladigin seyleri yaz Eurobond ve risk meselesi seni asar.
    Sana kızmıyorum. Bu forumda adamın teki eurobond risksiz yatırım diyor bunu okuyan kimsede kalkıp "abi naptın o kadarda değil," demiyor.

Bende niye sasiriyorsam?

Garibim bı bilse benzer yatırım araçlarının zamanında analizini yazanlardan biriydim.

6.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Fatma Dönmez
    @Ftmfdnmz
    B blokta komşum evini Mayıs ayında 23 000 TL ye kiraya verdi.Benim evime 2500 TL kira veren öğretmen kiracım kazandığım emsal değer davayı bugün 3 aylık kira karşılığı 7500 TL verip istinafa gitmiş utanmaz kadın. Bu arada hakim 6000 TL belirledi kirayı. #EvsahipleriHakArıyor

https://x.com/Ftmfdnmz/status/1867642123715317898

Kiracısı dolar 3 TL den kira öderken mahkeme dolar 6 TL ye karar kılmış.

Ancak gerçek dolar değeri 35 TL.

Belki venezuella, arjantin gibi ülkelerdeki gibi ikili dolar kuru sokakta yok, ancak yaşamın içinde bunu görüyoruz.
    Karı koca memur min. 84 bin gelir elde ederken 6 bin TL kira belirlemek adalet mi?

KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Karı koca memur min. 84 bin gelir elde ederken 6 bin TL kira belirlemek adalet mi?

Son bir kaç yılda 2 mı 3 mü tam bilmiyorum. 1.5 milyon memur gelmiş devlete. Reis memurunu seviyor.

Sayfa 900/998 İlkİlk ... 400800850890898899900901902910950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •