Sayfa 901/999 İlkİlk ... 401801851891899900901902903911951 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,201 - 7,208 arası.

Konu: Viop - XXV

1. Bunlarin ne anketine güvenin ne dediklerine secimlere kadar uzak kalmak lazim
    Ne gosterirlerse tersini yapmak lazim hilary de onde gosterdiler

Yeni tokatçı bize hirliyor secilince kotu deniyor ama belki tl longlar rte ile görüşmek istiyorum der ortada birakir herkesi
    Trump in neler yaptığıni gorduk bistte poz alip s400 yaptirimini durdurdu baris pinari harekatina izin verdi
    Adam dolandirici ama bize cidden cok kiyak yapti
    Bu herifle dolar denen çöpün 5 altinda olmasi lazimdi kasina kasina 8 yapti dolari
    Herif abd de ne itibar ne guven ne kurum birakti talan etti hepsini
    Bu adamdan once burda 1000 tane amerikancila tartistim fed bagimsiz mi degil mi diye
    Hadi cikip biri bagimsiz orda demokrasi var desin
    Kuregi vurayim agzina

2. Bişi kalmadı ki oraya aynen, pala p.tesi + gap yapıştırıp 1-2 bin aldırıverse zaten ordayız
     Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    Bu 120.5 rakamı bizim anladığımız 120 binmi [emoji16][emoji16]
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Trakyadaki gazı bilmem ama senin çıkardığın gaz dünya alemi kokuya boğar
    Trakya daki gaz seçim zamanı baya vardı sonra yerin dibine kaçtı şimdi dolar yükseldi oda kaçtığı yerden çıktı galiba

4. Trump a türk dusmani islam dusmani dediler
    Herif bistin en buyuk bogasi cikti
    30 bin tır silah bir o kadar para gonderdikleri orgute girin si.in dedi Herif pozlari ugruna
    Boyle bir adamla abd başkanı arkanda ve dolar 8 inanilmaz bir rezalet

Arkadaşlar zengin oldum

Bin lira iddia yatırdım 1 milyon kazandım

Aaaaa

Tuhhh rüyaymış

Arkadaşlar
    bir megakatrilyon Akdeniz de
    Bir tokakatrilyon Karadeniz de
    Bir sikkatrilyon ege denizinde
    Bir malkatrilyon manş denizinde
    Bir trolkatrilyon Hazar denizinde
    Bir akptrilyon Keban barajında gaz bulunmuştur

Aaaa

Tuhhh rüyaymış

6. Şimdi gerçekçi olmak gerekirse faizi yüzde 300 artırdı. Başımızda işsizlik var bunların tek bildiği inşaat. Oradaki istihdam onları bir nebze tutuyor. Bu kadarı borçlu iken bankalar %5-12 arası verdikleri kredileri %15 ile fonlarsa ozsermsyeden yer. Üretim tamamen birer. Kaldı ki %300 bile dolara çok etki etmez. Bu saatten sonra yapılacaklar. Hukukî reformlar yapılacak. Damat görevden alınacak. Liyakatli kişiler göreve gelecek. Güçler ayrılığı. Adam bu kadar gücü eline almış sen bırak diyorsun. Bırakır mı? Ülkenin %50 sini feda eden neleri feda etmez. Bu iktidar gitse bile tamiri 25 yılda ancak birer. Sattığını alıp asfaltı mi sökecek. Taşa toprağa gömüldü. Tüm varlıklar. Bir kere bu adam bu güçle seçim kaybetmez. A B C planı yapar. Kaybetti mi plan dahilinde kendi yaptığı hata devreye girer. İstanbul seçimini unutun o büyük bir hataydı onun için. Yeterince ders aldi. %5-10 hile maç başlıyor.

7. Bir gün ülke bunlardan kurtulduğunda. Geçmişte yapılan seçimlerin hile ile kazanıldığı. Falanca bakan, milletvekili belediye başkanı bürokrat, il başkanıni rüşvet aldığı zimmetine para geçirdiği Ortaya çıkacak. Ama torunlarımiz hala bunların borcuni ödeyecek.

8. Adam cak cuku kurmuş. Tüpçü medyayı aldı zarar etti. Bu zararı çıkarmak için milli piyangoyu vs verdi. Havuz medyasi zarar ediyor. Tüm ihaleler onlarda. TV de doğru dürüst reklam veren yok kamu haricinde. Tümör gibi tüm ülkeleyi sarmış bunlar her yerde.

Sayfa 901/999 İlkİlk ... 401801851891899900901902903911951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •