Originally Posted by
capoupascap
Hava puslu olunca sırtlanlar hemen ortaya çıkmış.. Sırtlanların genel özelliğidir çok iyi takım çalışması yaparlar, gerçek hayatta da benzer uygulamaları görmek gayet mümkündür.. Sacro'ya alttan alttan laf edenler ne kadar grafik - çalışma yapıp da insanların birşeyler öğrenmesine vesile olabilmişler sorarım.. Eleştirmek her zaman basit olandır, varsa karşı bir çalışman emeğin onu koyarsın önümüze biz de eğiliriz senin önünde.. Ama sırtlan sırtlanlığını yapacak her daim..
Fırsattan istifade vurun abalıya.. Neyse bugünler de geçer.. Ne demişler keser döner sap döner gün gelir hesap döner..
Yazmayayım yazmayayım diyorum da olmuyor, adam burada size aldığı bir hissenin alış ve satış seviyelerini vermiyor. Kendi ağzıyla söyledi, o zaman ben para kazanamam diye!, sizlerin sayesinde 2,3 bilemedin 5 kademe kaldırtıp kendi satıyor ve hisse düşmeye başladığında sonra sattım diyor. Sizde çok büyük iş yaptı diyorsunuz
Ne kadar acınacak haller dimi, ama yok kimse anlamıyor bunu, gözlerin önünde perde var.
Ne demişler, denize düşen yılana sarılır...
may the force be with you
Yer İmleri