Sayfa 903/1081 İlkİlk ... 4038038538939019029039049059139531003 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 7,217 - 7,224 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1. Olur mu birader. Sacro hoca paylaşırken stop loss noktalarını da belirliyor, şu fiyattan al ve sat da diyemez ki...

Biraz dikkat lütfen. Burada paylaşılan hisseler her daim roket, füze, ama zamanı geldiğinde...

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Son 2 ayda Bu topic de paylasilip da batmayan tek hisse yok.
    Karek ykgyo vakko. Feci otesi coktuler.
    Endeksin 2 3 kati fazla dustuler.

Su yazilar olmasa aksam gelip bakin fener ralli roket yapti ben dedim diyecekti
    y.t.d.

2. Hava puslu olunca sırtlanlar hemen ortaya çıkmış.. Sırtlanların genel özelliğidir çok iyi takım çalışması yaparlar, gerçek hayatta da benzer uygulamaları görmek gayet mümkündür.. Sacro'ya alttan alttan laf edenler ne kadar grafik - çalışma yapıp da insanların birşeyler öğrenmesine vesile olabilmişler sorarım.. Eleştirmek her zaman basit olandır, varsa karşı bir çalışman emeğin onu koyarsın önümüze biz de eğiliriz senin önünde.. Ama sırtlan sırtlanlığını yapacak her daim..

Fırsattan istifade vurun abalıya.. Neyse bugünler de geçer.. Ne demişler keser döner sap döner gün gelir hesap döner..

3.  Alıntı Originally Posted by capoupascap Yazıyı Oku
    Hava puslu olunca sırtlanlar hemen ortaya çıkmış.. Sırtlanların genel özelliğidir çok iyi takım çalışması yaparlar, gerçek hayatta da benzer uygulamaları görmek gayet mümkündür.. Sacro'ya alttan alttan laf edenler ne kadar grafik - çalışma yapıp da insanların birşeyler öğrenmesine vesile olabilmişler sorarım.. Eleştirmek her zaman basit olandır, varsa karşı bir çalışman emeğin onu koyarsın önümüze biz de eğiliriz senin önünde.. Ama sırtlan sırtlanlığını yapacak her daim..

Fırsattan istifade vurun abalıya.. Neyse bugünler de geçer.. Ne demişler keser döner sap döner gün gelir hesap döner..
    Yazmayayım yazmayayım diyorum da olmuyor, adam burada size aldığı bir hissenin alış ve satış seviyelerini vermiyor. Kendi ağzıyla söyledi, o zaman ben para kazanamam diye!, sizlerin sayesinde 2,3 bilemedin 5 kademe kaldırtıp kendi satıyor ve hisse düşmeye başladığında sonra sattım diyor. Sizde çok büyük iş yaptı diyorsunuz Ne kadar acınacak haller dimi, ama yok kimse anlamıyor bunu, gözlerin önünde perde var.

Ne demişler, denize düşen yılana sarılır...
    may the force be with you

4. Neden bilgi paylaşımı yapıyor acaba
    Herkesin mi kazanmasını istiyor
     Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Olur mu birader. Sacro hoca paylaşırken stop loss noktalarını da belirliyor, şu fiyattan al ve sat da diyemez ki...

Biraz dikkat lütfen. Burada paylaşılan hisseler her daim roket, füze, ama zamanı geldiğinde...
    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by tulipomania Yazıyı Oku
    Yazmayayım yazmayayım diyorum da olmuyor, adam burada size aldığı bir hissenin alış ve satış seviyelerini vermiyor. Kendi ağzıyla söyledi, o zaman ben para kazanamam diye!, sizlerin sayesinde 2,3 bilemedin 5 kademe kaldırtıp kendi satıyor ve hisse düşmeye başladığında sonra sattım diyor. Sizde çok büyük iş yaptı diyorsunuz Ne kadar acınacak haller dimi, ama yok kimse anlamıyor bunu, gözlerin önünde perde var.

Adam 3 liradan beri yunsa diyor, 3 liradan değilde benim gibi 7.4 dan alırsan adamın suçu ne?
    Kol girdi bana ama kabahat bende, kimse başıma silah dayamadı 7.40 dan yunsa al diye. Burası yol gösterme yeridir. 60 wat ışık var burada, 90 100wata çıkarmak senin işin. Hayır birde zarar benim zarar. Burda ben ağlamıyorum da sana ne oluyor birader.
    Benki 87 den fener alıp 45 e satmış borsacıyım. )

6.  Alıntı Originally Posted by tulipomania Yazıyı Oku

Şu ana kadar söylemiş olduğu tek bir hisseyi alıp satmışlığım yoktur, zaten mantık olarak uzun vade yatırıma inanan birisiyim. Ama teknik analize yaklaşımıyla, örneklemeleriyle bu konuda benim ve birçok arkadaşın çok şeyler öğrenmesine vesile olmuştur. Sonuçta herkes burada para kazanmak için var değil mi, kendi çapında hiçbir analiz yapmadan tamamen başkasının söylemleriyle hisse alan adam zaten kaybetmeye mümkündür.

Ayrıca adam alış satış seviyelerini niye versin ki, anlık olarak buraya bildirim yapmak zorunluluğu mu var? Hayır kurumu mu burası? Bence siz bakmak istediğiniz taraftan bakmışsınız..

7.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Adam 3 liradan beri yunsa diyor, 3 liradan değilde benim gibi 7.4 dan alırsan adamın suçu ne?
    Kol girdi bana ama kabahat bende, kimse başıma silah dayamadı 7.40 dan yunsa al diye. Burası yol gösterme yeridir. 60 wat ışık var burada, 90 100wata çıkarmak senin işin. Hayır birde zarar benim zarar. Burda ben ağlamıyorum da sana ne oluyor birader.
    Benki 87 den fener alıp 45 e satmış borsacıyım. )
    Ben sana cevap vermedim ki asıl sana oluyor 60 watt 80 waat cı seni (: Gerçekten vay ki ne vay daha çok para kazanırlar sırtınızdan.
    may the force be with you

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by tulipomania Yazıyı Oku
    Ben sana cevap vermedim ki asıl sana oluyor 60 watt 80 waat cı seni (: Gerçekten vay ki ne vay daha çok para kazanırlar sırtınızdan.
    Kazansınlar çevresine faydası olmayan paranın ben taa, o para benim değil ki aracı kurumun, onlarda duruyor bazen karda bazen zararda.
    Sıkıntı yok. Ülke batmasın yeterki.

Sayfa 903/1081 İlkİlk ... 4038038538939019029039049059139531003 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •