Sayfa 903/993 İlkİlk ... 403803853893901902903904905913953 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 7,217 - 7,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    BOP projesi 2008 sonrası çöktü. BOP yerine EURESIA Projesi devreye girdi. Falan filan işte.
    EURESIA nedir bilmiyorum ama Turkiye ye Paki ve araplari doldurmanin Amerikanin neden isine geldigini anlamadim

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Ve çarşı karışır, vaziyet alın.
    Yalnız,sırma saçlının paralı trol ordusu dışında bu sözleri sahiplenen pek yok,hatta youtube de yandaş kanallara baktım,pek haber yapanda yok,iddia ediyorum bu konuşmasıyla muhalefetin veremediği zararı tek başına verdi bugün kendi partisine;''Kanla,canla Türk vatanı yapılan Anadolu Coğrafyası için;bizde buraya başka yerlerden geldik demesi,adam selfie çekerken arkada bayan varsa ne yapsın demesi uç noktaydı diye düşünüyorum,bir an canlı yayında Pakistan içişleri bakanı konuşuyor zannettim...

Bitcoin 36.418 (-8.01%)
    Dow -3.45%
    Nasdaq -5.21%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    yola çıktım hem elma yiyorum hem geliyorum. yarın saat 11:00 de istinye park meydanda bekliyorum. delikanlı olan varsa mevzuya gelsin.

not : önceden haber vermek kaydıyla ( malum istanbul trafiği ) , küçükçekmece kanarya dörtyol da uyar.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    EURESIA nedir bilmiyorum ama Turkiye ye Paki ve araplari doldurmanin Amerikanin neden isine geldigini anlamadim
    Suriyelilerin çoğu geri giderler. Suç istatistikleri ortada, Suriyelilerin suç oranı bizden kat kat daha az.

Paki ve Afganlar ise askerlik için geliyorlar. Tamamen askerlik çağında oralardan gelenler. Bunlar Afpak Bölgesinde, Çin'e karşı arazi emniyeti almak için kullanılacaklar. Yeryüzünde yapılabilecek ez zor ve tehlikeli işi yapacaklar.

ABD askeri gemileri, yakın zamanda çekilmiş fotolar. Abd bitmiş. Türkiye'ye muhtaç.

F16'ları verecekler.

ABD Temsilciler Meclisi | A. Smith: “Türkiye ile ilişkilere ihtiyacımız var, bundan vazgeçemeyiz."

ABD Senatosu | J. Risch: “Türklerin F-16’lara ihtiyacına yönelik olumlu bakıyorum."

ABD Temsilciler Meclisi | G. Meeks: “Türkiye gibi ülkelerle konuşup çalışmamız lazım.”
    Fakat yakın zamanda Türkiye'de yönetim değişecek.

Menendez:

"Türkiye, çıkarlarımıza ters düşen şekillerde çalışıyor."
    ABD'li Senatör Menendez:

"Türkiye'yi, olmasını istediğimiz gibi görmeyi bırakmalı; Türkiye'nin, Erdoğan'ın yönetiminde olduğunu anlamalıyız."
    Fakat işler 6'lı muhalefetin beklediği gibi olmayabilir.
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,079
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bitcoin 36.418 (-8.01%)
    Dow -3.45%
    Nasdaq -5.21%
    Mayıs ayındayız gayet normal,tatilciler bu aylarda satar eylüle kadar damlamaz,tabiki 3 ay içinde piyasa nasıl olur belirsiz.

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bitcoin 36.418 (-8.01%)
    Dow -3.45%
    Nasdaq -5.21%
    yaklaşan bir cisim olabilir

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    tecalla-yı cemalinden habibim nevbahar ateş
    gül ateş bülbül ateş sümbül ateş hakü hâr ateş
    şuâ-yı âfitabındır yakan bil cümle uşşakı,
    dil ateş sine ateş hem dü çeşm-i eşk-i bar ateş
    hayâl-i şem'-i rûyinle aceb mi yansa can u dil
    nigârım gel de gör kalbimde âteş âh u zar âteş
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 903/993 İlkİlk ... 403803853893901902903904905913953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •