seçim öncesi kemal kazanacak diye yabancı takası üzerinden pozisyon alınan tahtalar- isctr, ykbnk, kchol- seçim sonrası hemen kol kesme bağlamında en çok satış yediler ve ilk yukarı denemelerde kervana en son katılacaktır diye düşünüyorum..
pair trade olarak nasıl oynanabilir, mesela eregl long, thyao long + kchol short, isctr short gibi..
Ozan abi seçimi kk kazanırsa fışkırttıracak tahtalar belli oldu, seçimi rte kazanırsa fışkırttıracak tahtalar henüz belli değil, bu hafta herkes tarafını seçer die düşünüyorum
Hamdım Piştim Yandım
Secim sonucu %95 bellidir artik....Bir belirsizlik yok...S.Ogan millet ittifakina destek bile verse cumhur ittifakinin kazanma sansi yine %70 uzerinde kalir.
Forumun hali yillardir her zamanki gibi.
Ne zaman endex bir bolgede dip olusturma hareketleri yapsa moratoryuma gidiyoruz...Batiyoruz....Turkiye cokuyor...sokak ve carsida halk yagmalamalara basliyacak.... Koc ve is grubu bile barabilir.
Dolar ve altina hucum edin. Saklamak icin Ev ve bahcenizfe zula yapin..
Hatta ulkede aclik ve kitlik ihtimaline karsi evinizde 6 ay yetecek kadar gida stoklayin diyen bile cikiyor.
bu bi soru değil, çünkü seçimi zaten rte kazandı
ama önümüzdeki pazartesi formalite kesinleştiğinde borsa tekrar aşağı tepki vermeyecektir, çünkü spekülatif poz kapatılmış olacak, belki bitmiştir bile o arkadaşların satışları.. artık bu saatten sonra iç dinamiklerle hareket edecektir, seçime kadar son 1 ay satışla geçmiş olduğu için, kredili pozlar kapatılmış olduğu için, artık tersi yönde hareket olacak.. borsa yükselecek
Ben o tayfadan değilim borsacıyım.
Gördüğümü söylemek zorundayım.
EĞER seçim sonrasi gevşek politikalar devam edecek ve para arzı artmaya devam edecek ise, dediğiniz tam olarak doğrudur roket formasyonu.
EĞER seçim sonrası, şu an başladığı üzere bankaların kredi vermediği, 40+ faizlerin olduğu, MB'nin de ek sıkılaştırmalarla yangına ateş döktüğü senaryo olacaksa ( ortodoks politikalar dedikleri bunlardı ) ÇOK DİKKAT EDİN DERİM
ne olur ben bilmiyorum.
Ama grafik iyi durmuyor.
KOZAA harici pozlarımı kapattım kenarıya geçtim izlemeye devam.
Yer İmleri