Sayfa 904/1000 İlkİlk ... 404804854894902903904905906914954 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 7,225 - 7,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Imamoglunun tek hatasız secim kampanyasını chp nasil becerdi ben çözemedim.o iş değişik. O yüzden ben ımamoglunun yeni başkanımız olacağından eminim.mevcuda kıyasla çok daha iyi bir donem yaşayacağımız kesin de.ekonomiden umudum yok.on yıl ekonomiden bir halt olmaz.

2. 3. kez aday olunamayacağına göre..
    işler normal/kitabi seyrinde giderse..
    olur... (giderse)

Farketmez ben ımamoglunun reise fark atacağına inanıyorum.istanbul seçiminde binali mi vardı zaten reisle kapıştı sonuç ortada.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Reis de ne karizması var? Halkın geleceğini satıp kendine saraylar yaptırıyor , keyif sürüyor karizma bu mu? bunca olan zulme halen boyun mu eğeceğiz? Yahu seçersin xyz olmadı mı? onu da değiştirirsin. Bu lidere tapınma nedir ?
    Aynen hocam, çok doğru. Maalesef ülkede bir kısım insan ülkeyi doğru düzgün yönetecek birini değil de ölene kadar ona tapınacağı bir efendi arıyor...Seçersin, yapamadı mı indirir başkasını getirsin yerine, hırsızlık yolsuzluk filan yaptıysa da hesabını sorarasın. Nedir bu tapınma derecesinde her türlü pisliği görmezden gelme...

(Bu arada yazdıklarım bu başlıktaki arkadaşlara değil, öyle davranan kişileredir..)
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Artık parti falan önemli değil. Olay başkanda bitiyor.bence imamoğlu başkan olacak.o da hata falan yapmaz.arkasında çok güçlü bir danışman ekibi var.danisman ekip neyi nasıl yapacağıni imamogluna söyler .imamoğlu da reisin ilk çıkışı gibi biz daha ne oldu nasıl oldu anlamadan başkan olur.bizim temennilerimiz elbet önemli de secim isi başka.o oynun kurallarını imamoğlu bilmese binali gibi bir rakibi iki kez evire çevire dovemezdi.
    Bence asıl cinaliyi değil, onun patronunu madara etti iki kez. O sırada güngören gibi dandik bir yerde oturuyordum, 2 kere soylu, 1 kere cinali 1 kerede malum şahıs kendi geldi oraya bile, 2. seçim öncesi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Artık banka hesaplarına sosyal mesafeye uylmaması nedeniyle haciz geliyormuş, o zaman akepe kongrelerinin görüntülerini açıp en az 500 bin kişiye yollasınlar cezaları. Tabi ülkede hukuk ve adalet varsa...

Banka hesabına ‘sosyal mesafe cezası’ndan haciz

Antalya'da sosyal mesafeye uymadığı gerekçesiyle kesilen 3 bin 150 lira cezayı ödemediği için banka hesabına e-haciz işlemi uygulanan Mesut Sedat Özen, "Şu an son paramın bulunduğu banka hesabımda bloke işlemi var. Çok üzgün ve kırgınım" dedi.Antalya'da sosyal mesafeye uymadığı gerekçesiyle kesilen 3 bin 150 lira cezayı ödemediği için banka hesabına e-haciz işlemi uygulanan Mesut Sedat Özen, "Şu an son paramın bulunduğu banka hesabımda bloke işlemi var. Çok üzgün ve kırgınım" dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...haciz-6385942/

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Farketmez ben ımamoglunun reise fark atacağına inanıyorum.istanbul seçiminde binali mi vardı zaten reisle kapıştı sonuç ortada.
    ........ katılıyorum

8. Her koşulda parlementer sisteme donulmeli ve kuvvetler ayrılığı sistemi pekismeli yoksa kimgelirse gelsin diktatörlüğe heves edebilir ABD sevelim sevmeyelim ki ben hiç sevmem hem senato hem kongre hem yargı ile başkanı dize getirir burada bu iş yürümez o yüzden başkanlıktan vazgeçilmeli bence

Sayfa 904/1000 İlkİlk ... 404804854894902903904905906914954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •