Originally Posted by
Achiles
Eskisindeki blokeyi kaldırıyorsunuz, kabaca 3000 se 2 yıl geçti, 1000 TL nin biraz üzerinde borç çıkarırlar, gidip taşıdığınız taraftan misal Akbank 7000 ni alıyorsunuz, 7000-1200 gibi birşey oluyor.
Akbank başka banka ATM lerinden ayda 2 tane ücretsizdi galiba, tam hatırlamıyorum.
Değişiyor bu işler, çok iyi dediğim banka şehir değiştirdik illahlah dedirtti mesela, ING uzun yıllardır açık bende kredi kartı da var hiç kullanmıyorum, bi kere de olsun aidat falan istemediler, zırt pırt arayıp teklif yapıyorlar.
Bugün YKB ye gittim mesela, sanırsınız ki iş yavaşlatma eylemi var, kuyruk v.s. lak lak yapıyorlar uzattıkça uzatıyorlar, yırttım sıra fişini çıktım.
Yani çözemedim ben, en son hangisi iyi ise oradan devam, internet mobil uygulaması filan, şu an makaslar da arttı o işlerin de anlamı kalmadı. Zaten EFT havale masrafı alırsa hiç kullanmıyorum, öteden devam ediyorum.
Şu an en yüksek Akbank. sonra YKB gibi...devlet bankaları çok düşük hala 750 TL..
Teşekkürler müsait bi zamanda akbanka bi gideyim ama muhtemelen diğerleri de pesine takılır bir sure sonra .
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Yer İmleri