Originally Posted by bahri https://twitter.com/AliCaatay/status...qsbObLdaA&s=19 Elemanın tüm serveti yastık altı heralde milletin sistemdeki malına çökülsün diyor Açılmıyor ne demiş tam olarak
Originally Posted by Pscyokinesis Açılmıyor ne demiş tam olarak çok tepki gelince tweeti silmek zorunda kaldı 10000 dolar üstü birikimi olandan servet vergisi alın dedi
Originally Posted by bahri çok tepki gelince tweeti silmek zorunda kaldı 10000 dolar üstü birikimi olandan servet vergisi alın dedi Pandemide evinde yüklü altın ı olanlara bile 1100 lira yardım yaptı Devlet, Parası olanlardan Servet vergisi alınsın diye dillendiriyorlar
Originally Posted by Gessle Pandemide evinde yüklü altın ı olanlara bile 1100 lira yardım yaptı Devlet, Parası olanlardan Servet vergisi alınsın diye dillendiriyorlar Vergi vermeyenden de otlak/mera işgaliye bedeli alınsın..
Memento mori
Originally Posted by bahri çok tepki gelince tweeti silmek zorunda kaldı 10000 dolar üstü birikimi olandan servet vergisi alın dedi 8-10 gayrimenkulü 3-5 tane arabası olursa sorun yok o zaman değil mi
Originally Posted by Pscyokinesis 8-10 gayrimenkulü 3-5 tane arabası olursa sorun yok o zaman değil mi arkadaşa göre sorun yokmuş sistemde nakiti olanı öpelim diyor çünkü anında tek tuşla kolayca kesilir VERGİ !
yoncaya gittim bugün. dedim biz geçenlerde doları (ddkkm+opsiyon) m.k. %9 dan bağladık, piyasada 10-12 lerden bahsediliyor. valla öyle.. 12 verdiğimiz oluyor bu aralar dedi mt. saçma yerlere geldik. yonca bile bunu veriyorsa.. hayırlısı..
Originally Posted by bahri arkadaşa göre sorun yokmuş sistemde nakiti olanı öpelim diyor çünkü anında tek tuşla kolayca kesilir VERGİ ! birileri diyor ki, şu seçim kazasız belasız geçsin ben onların değil ebesini yedi sülalesini becermezsem bana da Abidin demesinler..!!
Forum Rules
Yer İmleri