Sayfa 905/1030 İlkİlk ... 4058058558959039049059069079159551005 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 7,233 - 7,240 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by hobolo Yazıyı Oku
    Dudu abi uygulamayı ve isbank.com.tr'yi kurcaladım ama bulamadım. Vanguard ETF'sini hangi menü altından görebiliriz acaba?
    https://www.isbank.com.tr/TR/bireyse...SAAEgLBbPD_BwE

http://www.mrmilyoner.com/yurtdisi-p...-islem-yapmak/

http://www.mrmilyoner.com/yurtdisi-p...-vergi-boyutu/

http://www.mrmilyoner.com/etf-exchan...d-funds-nedir/

Bu yazilardan vergi ile ilgili olan tam degil, eksiklikleri var.. digerleri faydali...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Aktifbank'ın internet bankacılığı mevcut günlük eft limiti maksimum 200bin lira. 0850'li mt numarası ile görüştüm artırım olmuyor dedi. Aktifbankla çalışan arkadaşlar; bu bankanın internet bankacılığındaki günlük eft limitini artırabilen var mı? Teşekkürler.
    Son düzenleme : bahad1r; 23-10-2018 saat: 14:43. Sebep: düzeltme
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Ekonomi niye kaosa gitsin ? Çok panik oluyoruz bazen .
    Bu ülkede 10 yılda bir kriz çıkıyor ,alışmayan var mı buna?
    Kriz ayrı kaos ayrı şeyler belirtmek istedim ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    "He he, eghonomi çok eyi, yol yabdılar, körpü yabdılar."

Şaka bir yana bu krizi geçmişteki krizlere benzetmek ekonomi cahilliği belirtisidir. Satır aralarındaki gizli mesajlarınızdan utangaç yandaş olduğunuzu görebiliyorum. Reisinizden umut kesmemeniz gayet normal.

Utangaçlık şuradan geliyor, 2 sene önce bugünlerin geleceğini , ekonominin kaosa sürükleneceğini yazdığımızda yandaşlar bilumum hakaret ve tehditlerle üstümüze gelirlerdi, şimdi ise çok şükür "bu kadar da karamsar olmayın." mesajlarıyla yetiniliyor.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

4.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku

Şaka bir yana bu krizi geçmişteki krizlere benzetmek ekonomi cahilliği belirtisidir. Satır aralarındaki gizli mesajlarınızdan utangaç yandaş olduğunuzu görebiliyorum. Reisinizden umut kesmemeniz gayet normal.

Utangaçlık şuradan geliyor, 2 sene önce bugünlerin geleceğini , ekonominin kaosa sürükleneceğini yazdığımızda yandaşlar bilumum hakaret ve tehditlerle üstümüze gelirlerdi, şimdi ise çok şükür "bu kadar da karamsar olmayın." mesajlarıyla yetiniliyor.
    Dostum gecen biryerde yazmışlardı okudum diyorki.. dün cemaatci olanlar bugün fetöye sallıyorlar ya. işte gün gelecek bugün akp liyim diyenlerde O gün geldiğinde ben akp ye oy vermedim diyecekler.Bakalım o gün gelecekmi.

5.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Son dakika… Bahçeli AKP ile ittifakını resmen bitirdi
    MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, son dakika yaptığı ittifak açıklamasında, "Hiçbir ittifak bir tarafın yok sayılmasıyla ayakta kalamaz. Bundan böyle kendi göbek bağımızı kendimiz kesmeye hazırız. Hiçbir ittifak diğer tarafın parmak sallamasıyla yaşamaz. Kronikleşmiş süreci uzatmanın alemi yok. Bundan böyle ittifak arayışımız yoktur" dedi.

İnanalım.mı.

Sn. Bahçeli 2 sene önce meydanlardan "********" dediği adamla ittifak yaptı.

Sn. Bahçeli'nin söylediği hiçbir şeye inanmayın.

Veya inanın.

"Kandırıldık" dersiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku

Hiç akp ye oy vermedim .Chp liyim .Ama senin gibi birilerini yaftalyanları hiç sevmiyorum..
    Şimdi ne diyeceksin bakalım iftiracı arkadaş ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Aktifbank'ın internet bankacılığı mevcut günlük eft limiti maksimum 200bin lira. 0850'li mt numarası ile görüştüm artırım olmuyor dedi. Aktifbankla çalışan arkadaşlar; bu bankanın internet bankacılığındaki günlük eft limitini artırabilen var mı? Teşekkürler.
    ne yazıkki arttırılmıyor. günlük limit 300 bin (internet bankacılığı 200bin + telefondan 100bin)
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

8.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Dostum gecen biryerde yazmışlardı okudum diyorki.. dün cemaatci olanlar bugün fetöye sallıyorlar ya. işte gün gelecek bugün akp liyim diyenlerde O gün geldiğinde ben akp ye oy vermedim diyecekler.Bakalım o gün gelecekmi.
    Yalakalığa gerek yok ..Kendin ol biraz...

Sayfa 905/1030 İlkİlk ... 4058058558959039049059069079159551005 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •