Sayfa 905/1043 İlkİlk ... 4058058558959039049059069079159551005 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 7,233 - 7,240 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    ıyi geceler buraya yazmayınca endeks düşecek diyorum. Bugün karışıktı ortalık zaten...
    yurtdışı biraz satıcılıydı dow 30 altına inmedi yarın da inmesse iyi olur piyasalar gyo endexsi düşeni kırmıştı şimdibu gün itibari ile pulback yaptı yarın neler olacak izlicez

2. Garanti yapıkredi, tekfen , ereğli gibi kağıtlarla tuttular diğerlerine satış geldi . Peki bu kadar yabancı alımı bunun icinmi . Biraz geri çekilme olsada . Yeni yükseliş devam edermi...

3.  Alıntı Originally Posted by nkn Yazıyı Oku
    sn çelik çomak
    dzgyo ile olumlu görüşünüz devem ediyor mu?
    Tşk
    sıkışıklık var kırılım olabiliraylıkdaki flama sanki yeni yılda kırılacak gibi amagyolar için vergi indirimi falan ani gündeme gelirse yukarı gider gyo sektörü

4.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    garanti yapıkredi, tekfen , ereğli gibi kağıtlarla tuttular diğerlerine satış geldi . Peki bu kadar yabancı alımı bunun icinmi . Biraz geri çekilme olsada . Yeni yükseliş devam edermi...
    sınırlı kalır düşüş bazı hisselerde sert olsada onlar pirimli şirketlerde oluyor ereğlibu gün %100 yakın pirim yaptığından porföyümde %50 satış gercekleştiridim

5. Çelik hocammm

Hocam görüşleriniz benim için cook değerli yayla neden hergün düşüyor o düştükçe ben alıyorum kademeli yakında tüm lotları toplayacağım herhalde bide elimde nthol var 3.40 maliyet ne yapmam lazım şimdiden çok tşk ederim hocam iyiki varsın akşam rahat uyurum inşallah

6. Yarın özellikle izleyeceklerim
    grnyo
    ısyat
    gsdho
    hatek
    ****************ytd******

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Yarın özellikle izleyeceklerim
    grnyo
    ısyat
    gsdho
    hatek
    ****************ytd******
    Teşekkürler, [emoji106][emoji106][emoji106]

8. RHEAG devam ediyor musunuz Çelik hocam o da gitti bayağı ?

Sayfa 905/1043 İlkİlk ... 4058058558959039049059069079159551005 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •