Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Vay beaaa....oleeyyyy
Bu sabah yurt dışı telefon imei kaydı durumuna baktım
Devlet baba bize kitledi 20 K demiştim , ama sorunlu sistemden dolayı ödemesi yapılmış (6,091 TL) kayıtları aktif hale getirmiş
Bu şekilde yarım kalan imei kaydı olanlar e-devlet üzerinden kontrol edebilirler..
distance
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiyede insanların haklarını gaspeden Tuik in kapısına dayanan bir tane muhalefet partisi yada partiden bir kişi gördünüzmü yoook siz gerçek haber veren televizyon kanallarına ceza yağdıran Rtük ün kapısına dayanan bir muhalefet partisi yda partiden bir kişi gördünüzmü yooook vatandaş en azından yapacak bir muhalefet partisi arıyor ne yazıkkı öyle bir şey görmedik Türkiyenin bu günkü şartlarında kapıya dayanan bir muhalefet partisi arıyor bu anayasal bir haktır Rütük başkanının ismine bakın arap ismini vermişler siz hiç merak ettinizmi Türkiyedeki ezici çoğunluğunun ismi neden arap isimleri Türkler bir millet değilmi neden bunların isimleri yok Türklerin gizlenen gerçek tarihini biliyoruz Türkiyede ne kadar özTürk olduğunuda biliyoruz Türkiyede Türkiyeden haberi olan gerçek bir muhalefet partisi olsa yeterdi şu anda muhalet lideri olabilecek bir kişi göremiyorum gazi mustafa kemal ATATÜRK ün ruhunu taşıyan bir lider göremiyorum dünün belediye başkanından lider olmaz göktürklerden oğuzlardan bir lider olmalı
Yer İmleri