Sayfa 905/1003 İlkİlk ... 405805855895903904905906907915955 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 7,233 - 7,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Adam Haklı ; adamın malına çökmeye çalışıyorlar...

Geçen Rize de biri kiracısını öldürmüştü...

Bizim burada 2+1 daire kira 15 kağıt adam 3 kağıda oturuyor ev sahipleri ile benzer süreçleri yaşıyorlar...Kimi dava açmış kimisi de gayrı resmi yoldan kiracıyı tahliye etmeye çalışıyor veya tahliye ediyorlar...

Yarın KKM cilerin eline bir kağıt verip paraları yakacaklar diye düşünüyorum...Resmi açıklamalarda benzer şey söylüyor. ...Bu da burada kalsın ...
    Dağ başında olsaydı adam haklı olabilirdi. Ekonomiyi bu hale getirip insanları birbirine düşürene yapacak o eşkiyalığı, erkekliği, o zaman haklı olur. Kadını pazar yerinde taciz eden adam haklı olamaz, ancak it olur. Gitsin kocasıyla halletsin işini.

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Sadece Yabancilara dovizle kiralanabiliyor. Yerliye evi dukkani TL ile zorunlu.

Tebliğ'in 8'inci maddesinin üçüncü fıkrası uyarınca, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile vatandaşlık bağı bulunmayan Türkiye'de yerleşik kişilerin kiracı olarak taraf oldukları gayrimenkul kiralama sözleşmeleri hakkında dövizle sözleşme yasağı uygulanmayacaktır.

https://babayigit.av.tr/gayrimenkul-...ayacakt%C4%B1r.
    hikaye oldu onlar Türk futbolcularlada yasaktı adamlar nasıl deliyorlar
    hükümet sammi ise geçmesende ödeyeceksin sistemini dövizden tl ye çevirir
    bir halt olacağı yok.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Vay beaaa....oleeyyyy

Bu sabah yurt dışı telefon imei kaydı durumuna baktım

Devlet baba bize kitledi 20 K demiştim , ama sorunlu sistemden dolayı ödemesi yapılmış (6,091 TL) kayıtları aktif hale getirmiş

Bu şekilde yarım kalan imei kaydı olanlar e-devlet üzerinden kontrol edebilirler..
    distance

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,144
     Alıntı Originally Posted by Mavideniz35 Yazıyı Oku
    Vay beaaa....oleeyyyy

Bu sabah yurt dışı telefon imei kaydı durumuna baktım

Devlet baba bize kitledi 20 K demiştim , ama sorunlu sistemden dolayı ödemesi yapılmış (6,091 TL) kayıtları aktif hale getirmiş

Bu şekilde yarım kalan imei kaydı olanlar e-devlet üzerinden kontrol edebilirler..
    Yaşadın desene,alttarafı telefon,gevurlar bu işi biliyor,teknolojiyi yenile telefonu kitle

7.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Türkiyede insanların haklarını gaspeden Tuik in kapısına dayanan bir tane muhalefet partisi yada partiden bir kişi gördünüzmü yoook siz gerçek haber veren televizyon kanallarına ceza yağdıran Rtük ün kapısına dayanan bir muhalefet partisi yda partiden bir kişi gördünüzmü yooook vatandaş en azından yapacak bir muhalefet partisi arıyor ne yazıkkı öyle bir şey görmedik Türkiyenin bu günkü şartlarında kapıya dayanan bir muhalefet partisi arıyor bu anayasal bir haktır Rütük başkanının ismine bakın arap ismini vermişler siz hiç merak ettinizmi Türkiyedeki ezici çoğunluğunun ismi neden arap isimleri Türkler bir millet değilmi neden bunların isimleri yok Türklerin gizlenen gerçek tarihini biliyoruz Türkiyede ne kadar özTürk olduğunuda biliyoruz Türkiyede Türkiyeden haberi olan gerçek bir muhalefet partisi olsa yeterdi şu anda muhalet lideri olabilecek bir kişi göremiyorum gazi mustafa kemal ATATÜRK ün ruhunu taşıyan bir lider göremiyorum dünün belediye başkanından lider olmaz göktürklerden oğuzlardan bir lider olmalı

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Geçen hafta cumartesi sinop-ankara otobüs biletini 300 tl ye almıştım şimdi alayım dedim 470 tl olmuş la benzine %30 zam geldi bu %55 zam neyin nesi
    8 Temmuz da kardeşimi İstanbula 600 liraya göndermiştim. Şimdi baktım 800 olmuş.

Sayfa 905/1003 İlkİlk ... 405805855895903904905906907915955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •