Originally Posted by celik comak bu konular derin konular beni aşıyor Bende anlayamadım. Biraz Tborg var . Takipte . Bu kadar kârlı bir şirket sonunda çözüm bulunur . Kısmet...
Haftalık liste yayla crdfa asuzu vakfn vertu ozgyo akgrt ve dgklb olarak sonlandırıyorum cok hisse var bunları seçtim herkese boll kazançlar
Originally Posted by celik comak Haftalık liste yayla crdfa asuzu vakfn vertu ozgyo akgrt ve dgklb olarak sonlandırıyorum cok hisse var bunları seçtim herkese boll kazançlar paylaşım için tesekkurler hocam eger yorumlarsanız 2 hısse sormak ıstıyorum egpro ve algyo
Originally Posted by elektron paylaşım için tesekkurler hocam eger yorumlarsanız 2 hısse sormak ıstıyorum egpro ve algyo ege profili çelik hocam cevaplamıştı.35 direnç var... orayı geçerse 60-70 arası
Originally Posted by milas592 ege profili çelik hocam cevaplamıştı.35 direnç var... orayı geçerse 60-70 arası tesekkurler
Originally Posted by celik comak Haftalık liste yayla crdfa asuzu vakfn vertu ozgyo akgrt ve dgklb olarak sonlandırıyorum cok hisse var bunları seçtim herkese boll kazançlar Hocam vakfn cuma günü canımı yaktı.. 1100tl çöpe gitti.. stop oldum.. vakıf yatırım sert satışa geçti genel kurul toplantısı sonrası.. listede görünce şaşırdım doğrusu.. stop olmasa mıydım :/ CPH1893 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by remy hocam vakfn cuma günü canımı yaktı.. 1100tl çöpe gitti.. Stop oldum.. Vakıf yatırım sert satışa geçti genel kurul toplantısı sonrası.. Listede görünce şaşırdım doğrusu.. Stop olmasa mıydım :/ cph1893 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi bana göre stop yeri 3.90 bu hafta farklı seyredebilir ytd
Originally Posted by celik comak Haftalık liste yayla crdfa asuzu vakfn vertu ozgyo akgrt ve dgklb olarak sonlandırıyorum cok hisse var bunları seçtim herkese boll kazançlar tşk hocam emeginize saglık iyi geceler
Forum Rules
Yer İmleri