Sayfa 907/1032 İlkİlk ... 4078078578979059069079089099179571007 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Spor hisselerinin hepsi %15-20 eksi kapamışlar bugün, trabzonspor grafiğini görmeyen varsa baksın çok şahane

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    pilavli sen bunun eski hallerini biliyorsun. Bir anlatsaydin %6 artidan 15 dakikada nasil %8 eksiye gectigini.. ya da sabah seansinda %8 asagidan acildigini... %4 gordugumde bana zerre kadar etkisi olmuyor harbiden.

Bu olay aciga satis mi artik... yoksa adamlar gecen surede cekecekleri mallari cektiler mi... pek anlayamadim acikcasi.
    Ben artık çok sade bakıyorum bu hisseye, daha fazla emek/zaman harcamaya değmez: tepeden belli bir marj düşünce kademeli alıma başla, dipten belli bir oran çıkınca kademeli satışa başla. Dalgaboyu çok büyük olmazsa tutan bir strateji. 7.47 görmüştü, koy 50 kuruş marj, 6.97 altında her beş-on kuruşta bir parça parça al, nereden dönerse bekle bir 30-50 kuruş, sonra parça parça sat.
    Temettüsü yok birşeyi yok başka ne yapalım. Çok kar açıklama işi falan da masal geliyor bana, hep özel bankaların gerisinde kalacak karlılığı, geleceği yok. İşte bu davaydı cezaydı haberleri takip edip spekülatif hareketlerden nasiplenmek lazım. Siyasetten de çok etkileniyor.

4.  Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Sanayilerde düşüş yok sadece bankalar gibi görünüyor, petkim eregl tuprs
    Tüpraş cazip, bilanço kötü geldi, büyük yabancı çıkışı oldu, 120 bin endekste gitmeyen nadir büyük kağıtlardan. 110 civarından topladım, halkbanktan daha büyük miktarda tüpraş oldu elimde.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Tüpraş cazip, bilanço kötü geldi, büyük yabancı çıkışı oldu, 120 bin endekste gitmeyen nadir büyük kağıtlardan. 110 civarından topladım, halkbanktan daha büyük miktarda tüpraş oldu elimde.
    Tupu benim abim topladi halka arzdan. Greenshoe opsiyonu vardi, harbiden kaliteli bir halka arzdi. 26 lira miydi neydi (Simdiki 1 liranin altinda). Memura, calisana, ona buna iskonto verildi.

Her 6 ayda bir hicbirseyine bakmadan alirdi. Hepsini 2017'de bosaltti. Simdiki 100 liradan. Kazandigi parayi bircogumuz filmlerde bile birarada gormemisizdir. UV yatirimci da boyle olur. Borsanin icinde olanlar buyuk resmi goremez.

Baska tanidiklarim da Turk Telekom ve Turkcell topladi. Paralari hic oldu.

6. Patriot s400 diye tag açmışlar trend olmuş. Bakılım buradan bir şey gelecek mi. Bir öncekinde ABD ile bir hukukumuz olmadı geldiler imza artık anlaştık. Şimdi öyle değil makineler karşı karşıya bekliyor. Ama s400 için bir açıklama olmayacak gibi. Patriot geliyor denilirse biraz olsun renk değişebilir yada NATO’dan bu yönde bir destek.

7. 2019 un en çok kazandıranları:
    1. İkinci El araç
    2. Kavanoz kapağı
    3. Altın
    4. Borsada bazı uyduruk hisseler
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8.  Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    2019 un en çok kazandıranları:
    1. İkinci El araç
    2. Kavanoz kapağı
    3. Altın
    4. Borsada bazı uyduruk hisseler
    çekirdek de fırladı cin den gelmiyormuş.

Sayfa 907/1032 İlkİlk ... 4078078578979059069079089099179571007 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •