Sayfa 907/993 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Muhalefetin yaptığı en akıllıca iş adayı geç açıklamak.Seçime ne kadar yakın açıklasalar iktidar o kadar az çamur atar.Zaten mutabakat metni ortada yapılacaklar belli.Adayın kimliği ne farkeder ki.Ha benim tahminim hala imamoğlu açıklanacak,ona siyaset yasağı konması daha zor olsun diye geciktiriliyor şeklinde)))))gerçi kılıçdaroğlu da olsa mansur da olsa başka aday da olsa farketmez akp gidici reis emekli.

Bu arada seçime kadar kur ve bist tutulacak sonra dolar patlar bist göçer senaryosu çok fazla işleniyor,genelde bu kadar bilinen işler de tersi yapılır.Dikkatli olmak lazım.Dolar konusunda gerçi pek başka yol yok o çıkar da borsa göçer mi onu bilemiyorum.

Gerçi ben baya baya borsadayım,objektif olamam beni kaale almayın arkadaşlar.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    gerçi kılıçdaroğlu da olsa mansur da olsa başka aday da olsa farketmez akp gidici reis emekli.
    Valla bence tam tersi

6’lı masa bizi seçmeyin, reis’i beğenmiyorsunuz ama

Bakın bizce reisi beğenin demeye çalışıyorlar.

Seçilmemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Reis kazanırsa hiper enflasyonda kazanan sayılı kişilerden olacak.

Valla matematik ortada,reis bu matematikle kazanamaz.İyi saatte olsunlar da onu gözden çıkarmışlar gibime geliyor,yoksa bu babacan davutoğlu falan parti kuracak mümkün mü.Ben en çok buna güveniyorum,reis gidici olmasa bu adamlar asla bu işi yapmazlardı.Bunlar görev adamı))))))))İsveç bile nato üyeliğini temmuza kadar askıya almış,sırf bizim reis seçimde bunu kullanamasın diye başvuruyu ertelemişler.Eski seçimlerde malum hep aksi aksiyonları izlerdik,reisin almanyaya gidişine de almanya blok koymuş,seçim gezisi gibi olur diye)))))

Millet artık o kıvamda ki reisin karşısına vazoyu koysan seçilir,sıkıntı yok)))))))))

7. Aslında, AKP li tanıdığım bir akademisyeni düşününce reis in gidişinin , adaylığının kendi seçimi olmadığını , kendisinin başta kalması için zorlandiğını düşünüyorum zira büyük bir kadrolaşan kesim kendi geleceklerini reisin göreve devamıyla güvende olacağını düşünüyor burada memur olanlar varsa teyit edebilir veya karşı çıkabilir. MHP de kadrolaşma ile yaşayan bir parti o da reise muhtaç kendi oy oranı yüzde 3 ü geçerse çok şaşırırım , aslında hepsi öyle ama, içlerinde Babacan daha az devletçi olabilir ve kapitalist kökenden geldiği için devleti küçültmek isteyen yegane kişi olabilir 6 lı masada , ama %100 emin değilim zira ganimet de dağıtması lazım.
    Kemal abi sadece bu başlığı buradaki eleştiri leri okusa ve konuşsa seçimi alır, yanında bulunan tiplerin bazılarında hiç iş yok, Faik Öztrak ve ilhan kesici bürokrat ve bence olabilecekleri kadar dürüstler onları ve benzerlerini tenzih ederim ayrıca Abdüllatif Şener ı de ama kasaba politikacısı tipli kayış suratlı, Gürsel Tekin'den, Mehmet Sevigen den tutun , ki bunları yakın tanıyanlardan biliyorum 5 para etmez tipler de var. M. S. partide mi emin değilim.
    Neyse bu her partinin kaderi zaten,

Kemal aga burayı oku danışmanları ittir et burası sana muhalefet argümanı için yeter. Samimi düşüncemdir. Hatta istesin burada ona metin yazarlığı da yapacak bir kadro çıkar .

Arkadaşlar şu anda aday da belli seçimi kimin kazanacağı da.Biz tiyatroyu gecikmeli seyredeceğiz o kadar.İmamoğlu ilk açıklandığı zaman nasıl kızmıştım,istanbul gibi yerde binalinin karşısına hiç duyulmamış tanınmamış bir belediye başkanı ile çıkmak delilik diye düşünmüştüm.A o da ne ,chp o zamana kadar hiç görmediğim bir şekilde seçim öncesi saçmalıklarından hiçbirini yapmadı,imamoğlu tek hatasız bir kampanya yürüttü,reise rağmen ilk turda seçimi aldı,ikincide sekizyüz bin fark attı.O kapasite vardı da chp niye şimdiye kadar yapmadı,eski seçimlerde sandıklara sahip çıkmadı,akıllıca kampanyalar yürütmedi,doğru aday göstermedi,demek ki birileri düğmeye basınca ortada ne reis kalıyor ne akp.

Sayfa 907/993 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •