Sayfa 908/946 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 7,257 - 7,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Tobin Vergisi

https://www.verginet.net/dtt/1/tobin-vergisi.aspx

Burası önemli:

"Zamanlama sorunu: Verginin münhasıran uygulanması ile vergi yükünden kaçınmak isteyen spekülatif yatırımcılar ülke piyasalarını terk edeceklerdir. Bu durum ise sıcak para çıkışına sebep olacaktır. Bu bağlamda verginin tüm uluslararası güvenilir organize piyasalarda aynı anda uygulanması gerekmektedir"
    Altına imzamı atarım.Bulgaristan orada %10 vergi ile mal ihrac ederken benim efektif olarak %40-50 vergi + Kur riski + sermaye kısıtlamaları yüküyle çok fazla dayanabilmem mümkün değil.

Çek oralarda da vergiyi buradaki seviyeye ben daha fazlasını ödeyeyim. Ama vergisel olarak uluslararası muadillerinden çok uzaklaşırsan bu kendi bindiğimiz dalı kesmek oluyor. Yazık.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Yakında ihracatçı falanda kalmaz bu ülkede.
    Adamlar fiyatmı tuttursun, içerde finansmanmı bulsun, malı üretsin yada alsın satsın parası gelince birde döviz düşüşünden küt zarar etsin.
    İçerde bademler doyamadılar insider trade etmeye yok damat gidecek bali gelecek yok s400 alınmayacak, kamular asyada milyar milyar dolar satacak yerlisi yabancısı bütün yatırımcılar bıktı bunların katakulli dolandırıcılıklarından.

Bu kadar şeyin sonucu öyle bir hafta yaşanacak ki aynı geçen yıl gibi işte orada doları 8 mi yaparlar 9 mu bir daha s400 diyeni direkt içeri atar bu ampuller.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. 6.02-6.08 arası gidip geliyor.özellikle 6.05-6.06 arasında çok oyalandı.
    6.25den gelen bir düzeltme mevcut ve ekstra bir haber gelmezse yada müdahele olmazsa daralan üçgende 21-22 mayıs gibi bir yana atacak gibi duruyor.
    5.97 altında 5.83leri
    6.11 üstünde 6.50leri rahat göreceğiz gibi duruyor.
    Ben yönün yukarı olacağını düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Altına imzamı atarım.Bulgaristan orada %10 vergi ile mal ihrac ederken benim efektif olarak %40-50 vergi + Kur riski + sermaye kısıtlamaları yüküyle çok fazla dayanabilmem mümkün değil.

Çek oralarda da vergiyi buradaki seviyeye ben daha fazlasını ödeyeyim. Ama vergisel olarak uluslararası muadillerinden çok uzaklaşırsan bu kendi bindiğimiz dalı kesmek oluyor. Yazık.
    Kaç zamandır bu kadar tepkili olduğunuzu görmemiştim harbi bu adamlar saçma birsey yapmış galiba, çoğu tüketici hal sistemini bilmez orada da böyle uyduruk cezalar ile kendi seçmenini kaybettiler. Oy kazanicaz sandılar tüketiciye yaranıp ama tam tersi oldu. Bir yakınıma 1 kilo stok farki yüzünden 10 bin tl kestiler. Halbuki fiyatlara denetim yapiliyordu.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. Arkadaşlar venezuela bolivarının TL ye karşı değer kazanacağını düşünüyorum.. acaba nasıl hangi bankadan alabilirim bu parayı..

7. Çiftlik bank üzerinden alabilirsiniz .
    Mehmet Aydın Uruguay dan sonra Venezuela nın başkenti Caracas a da bir şube açtı sayın @kayadr

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Türkiye CDS 497

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 908/946 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •