Bitik bilançolar olunca faiz indirimi hikayesini boyna fiyatlıyoruz badem sporla beraber şimdi bazı arkadaşlar çıkacak bana faiz indiriminin devamlılığı olacak o satın alınıyor diyecek tamamda kardeşim bu söylediğiniz normal yönetilen ekonomiler için geçerli , belirsizlikler almış başını gidiyor dün Ak parti sözcüsü çıkıyor RTE hafta sonu vereceği müjdeyi söylüyor ağızdan çıkanlarla sağda devam edenler aynı gözükmüyor ama bakıyorsun makinalarla , albitrajla ver çoşkuyu![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yok yevmiye sigara parası her zaman çıkıyor. Benim canımı sıkan ülkede yapılanlar. Biliyorsun Ocak ayında sıfırdım. Bedelli askerlik parası ödeyip sıfırladım parayı. Bugün çok şükür bir bedelli parası var. Yarısı fiziki onu en kötü düğün için geline takarım. 1/3 ile de borsada al sat yaparım.
Şamil Tayyar
@samiltayyar27
·
20s
Tuhaf şeyler oluyor, izaha muhtaç, bilenlerin anlatması gereken.
Terör örgütü PKK tüm bileşenleriyle tasfiye olacaktı, oysa YPG, Suriye’de ‘Kuzey Irak’ benzeri ‘özerk’ statüye kavuşturulmak isteniyor sanki.
ABD, YPG’ye sözde DEAŞâ€™la mücadele kılıfı altında 130 milyon dolar yeni kaynak hazırlıyor.
ABD ve Fransa özel temsilcilerinin gözetiminde Suriye Cumhurbaşkanı Şara, YPG lideri Mazlum Abdi’yle bugün bir araya geliyor, gündem, YPG’nin yeni statüsü.
Şara/Abdi arasında daha önce imzalanmış mutabakat metni hiç uygulanmıyor, YPG mevcut idari ve askeri sınırlarını koruyor.
Şam yönetimi, petrol ve doğal gaz gelirlerini YPG’yle paylaşmaya devam ediyor.
PKK’nın bazı ağır silahları ve kimi kadroları YPG’ye transfer ediliyor.
Eğer, PKK, YPG kisvesiyle Suriye’de devletleşecekse, Türkiye için tehdit olmaya devam edecektir.
Ve İsrail, ABD ile birlikte 4 ülkenin (Türkiye, İran, Irak, Suriye) ortasına yerleşir.
Muhtemeldir, ilk aşamada İran, sonrası Türkiye’yi bölmeye, Ortadoğu’nun yeni haritasını çizmeye çalışırken, ihtiyaç duyacakları kara gücünü buradan temin edeceklerdir.
Türkiye, bu tehlikeli oyuna asla izin vermemelidir.
Gördüğüm kadarıyla devlet içinde bu projeye destek verenler ağırlıkta ve güçlüler.
Çok yazık.
https://x.com/samiltayyar27/status/1942907690046402953
bugunkü pist 100 müjde hikayesi var ama kendi içlerinden biride bunları anlatıyor.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri