Sayfa 908/1005 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,257 - 7,264 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Niyetimde bugün kcholü verecektim ama vazgeçtim sindoma abi, tutucam
    Direnci kırarsa yallah tazzik, kıramazsa şansa
    sana arkada kanal grafını attım iyi tradersen her zaman ekmek yersin .
    tahta çok önemli olan masaya oturup kalkma zamanların.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sana arkada kanal grafını attım iyi tradersen her zaman ekmek yersin .
    tahta çok önemli olan masaya oturup kalkma zamanların.
    Ayasofya abi yevmiye çıkartamadı s1 den sindoma abi elinde hortum dolanıy buralarda
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bitik bilançolar olunca faiz indirimi hikayesini boyna fiyatlıyoruz badem sporla beraber şimdi bazı arkadaşlar çıkacak bana faiz indiriminin devamlılığı olacak o satın alınıyor diyecek tamamda kardeşim bu söylediğiniz normal yönetilen ekonomiler için geçerli , belirsizlikler almış başını gidiyor dün Ak parti sözcüsü çıkıyor RTE hafta sonu vereceği müjdeyi söylüyor ağızdan çıkanlarla sağda devam edenler aynı gözükmüyor ama bakıyorsun makinalarla , albitrajla ver çoşkuyu
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi yevmiye çıkartamadı s1 den sindoma abi elinde hortum dolanıy buralarda
    fonlama yapılan tahtalara baksın o geçişleri takip etsin ona çorba çıkar günlük.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok yevmiye sigara parası her zaman çıkıyor. Benim canımı sıkan ülkede yapılanlar. Biliyorsun Ocak ayında sıfırdım. Bedelli askerlik parası ödeyip sıfırladım parayı. Bugün çok şükür bir bedelli parası var. Yarısı fiziki onu en kötü düğün için geline takarım. 1/3 ile de borsada al sat yaparım.

6. Şamil Tayyar
    @samiltayyar27
    ·
    20s
    Tuhaf şeyler oluyor, izaha muhtaç, bilenlerin anlatması gereken.

Terör örgütü PKK tüm bileşenleriyle tasfiye olacaktı, oysa YPG, Suriye’de ‘Kuzey Irak’ benzeri ‘özerk’ statüye kavuşturulmak isteniyor sanki.

ABD, YPG’ye sözde DEAŞâ€™la mücadele kılıfı altında 130 milyon dolar yeni kaynak hazırlıyor.

ABD ve Fransa özel temsilcilerinin gözetiminde Suriye Cumhurbaşkanı Şara, YPG lideri Mazlum Abdi’yle bugün bir araya geliyor, gündem, YPG’nin yeni statüsü.

Şara/Abdi arasında daha önce imzalanmış mutabakat metni hiç uygulanmıyor, YPG mevcut idari ve askeri sınırlarını koruyor.

Şam yönetimi, petrol ve doğal gaz gelirlerini YPG’yle paylaşmaya devam ediyor.

PKK’nın bazı ağır silahları ve kimi kadroları YPG’ye transfer ediliyor.

Eğer, PKK, YPG kisvesiyle Suriye’de devletleşecekse, Türkiye için tehdit olmaya devam edecektir.

Ve İsrail, ABD ile birlikte 4 ülkenin (Türkiye, İran, Irak, Suriye) ortasına yerleşir.

Muhtemeldir, ilk aşamada İran, sonrası Türkiye’yi bölmeye, Ortadoğu’nun yeni haritasını çizmeye çalışırken, ihtiyaç duyacakları kara gücünü buradan temin edeceklerdir.

Türkiye, bu tehlikeli oyuna asla izin vermemelidir.

Gördüğüm kadarıyla devlet içinde bu projeye destek verenler ağırlıkta ve güçlüler.

Çok yazık.
    https://x.com/samiltayyar27/status/1942907690046402953

bugunkü pist 100 müjde hikayesi var ama kendi içlerinden biride bunları anlatıyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Enerjiler gidiyi europvır tavan gesan tavan deye cvienerji de tavan olur ordan okuttururum deye aldım herif ben alınca geri bastı
    Zorda olsa bugün harclığı çıkardım emlak başgan
    Ben biraz dışarda dolaşayım, Ayasofya abiye yevmiye vermen
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olm sen kafayı sıyırdın s1 den yevmiye alamayınca, sana dün de dedim başka kaat mı yok deye, bisküüt alsat dedim yine dinlemedin
    Reis benim hedef tuttu. Yönetici olduğum gün ile bugün arasında portföy de %20 fark var. Borsada fırsatlar bitmez. Ortada adam kalmadı içeri alınmayan. Bu ortamda ben borsada hisse mi taşırım. En kötü S1 üstüne yatar beklerim.

Sayfa 908/1005 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •