112 maliyet var tüpraşta işin garibi alımı en son şubat başında yaptım, sonra takibi bıraktık bırakınca maliyet düşüremedik. artık çıksın bir zahmet ...bir ara 94-95 leri gösterdiler çıkacak dedik 84 leri gösterdiler, sonra tekrar 90 lara çıktı bu sefer izmir rafinerisi haberi . ne yabancı varmış arkadaş kağıtta sat sat bitiremediler. beklemeye devam
Bak senn nelerde öğrenmiş. .5 cent de kim cıktı peki süper zeka dahi yerli yatırımcımı cıktı.
Yalnız atladıgın nokta su bu endeks 120 bınde iken işc 7 iken garan 10 ikende aynı şeyleri yazdın. Yabancı malmı burdan cıksın diye sımdı ısc 4.80 nasıl olacal bu iş yıne aynı laflar. Muhtemelen krizi öngörüp cıkmısndr genelde öyle olur .
Düşüşte 70 bin kaybettim rahat ol.. Dünyada yüzyılda bir görülen salgın bi hastalık oldu düşüşü tahmin edemedim kusura bakma..dilinize plesenk ettipiniz topu topu gitmeyen bi bankalar kaldı 2 ay önceki fiyatına yaklaşmayan yada geçmeyen.. Gerisi zaten dipten 2 kat yükseldi en az.. Merak etme yakında onlarda fişek oldu mu onu da diyemeceksiniz..
Yer İmleri