gund sen de mi bana 1550lerdeki tup kuyruklarindan bahsedeceksin yoksa ??? Elle kim acip kapiyormus artik.
Koy bir Sonoff S26 otomatige bagla modemi de televizyonu da. Ayrica dunyanin sapsallasmasinda ana sebep gidaya kattiklari degil, o modemden yayilan EMF'tir. Benim yeni teorim bu sekilde. Evde bir EMF/Geiger olcen alet ile dolas rakamlara bak, kalpten gidersin. Biz her 6 ayda bir herseyi yeniden olcup optimize ediyoruz. Adamlarin kafalarina aluminyum sapka gecirmeleri bos degil. En iyi o onluyor bir kaynagini kapatmaya calisiyorsan.
ideal data deyip duruyorsunuz da herifler maillere yanıt vermiyor, telefonla arıyorsun sizin algoritmaya sıranın gelmesi 1 ay sürer diyor, yapım ne kadar sürer bilmeyiz diyor. yapacakları da iki yönlü bi robotik işlem bist100 2200'ü aştımı 1 viop30 şortla, 2020'yi kırdımı 1 viop30 longla, rakamları da ben değiştirebilicem bu kadar. başka algoritma firması tavsiyesi olan varmı?
Dua edin pala insaflı, arada gırnızı yapıyor yeni mal alın deye,
Ben pala olsam boyna tavan tavan götürürdüm![]()
Hamdım Piştim Yandım
Bence pozisyonun olaylara bakışını etkiliyor. Bu önemli bir zaaf, hepimiz bazen düşüyoruz bu hataya.
Mesela 2022 ilk yarısı havacılık gözde olacak dedik bir ay önce. Şimdi omicron hafif geçiyor, covid yakında grip gibi algılanır diye düşünüyorum..hata mı ediyorum bilmem, böyle düşündüğüm için zaten havacılık gözde olacak dedim...fikirler pozu, po zda fikirleri illa ki etkiliyordur.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri