Sayfa 909/1002 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 7,265 - 7,272 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karşılıklı işlemlerle top çevirmeye devam ,
    pıst100 de 2070 geçilemiyor ,
    Bademcuklerin borsa sistemi dolar yüzünden eror veriyor ,
    aşağı tükürse sakal yukarı tükürse bıyık formasyonunun içinden nasıl çıkacaklar bakalım.
    yeni hikayesi olan ve endeks ağırlığı olan tahtalar gerekli.
    Abi sence nereye tükür.cek

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bu arada modem işini bende düşündüm..Oturdum hesapladım..
    Gece fiş çekmenin bana kazancı aylık 5 tl mi ne çıktı..
    Onda da fişi kırarsın 2 ay sonra misli ile geri ödersin yani..
    gund sen de mi bana 1550lerdeki tup kuyruklarindan bahsedeceksin yoksa ??? Elle kim acip kapiyormus artik.

Koy bir Sonoff S26 otomatige bagla modemi de televizyonu da. Ayrica dunyanin sapsallasmasinda ana sebep gidaya kattiklari degil, o modemden yayilan EMF'tir. Benim yeni teorim bu sekilde. Evde bir EMF/Geiger olcen alet ile dolas rakamlara bak, kalpten gidersin. Biz her 6 ayda bir herseyi yeniden olcup optimize ediyoruz. Adamlarin kafalarina aluminyum sapka gecirmeleri bos degil. En iyi o onluyor bir kaynagini kapatmaya calisiyorsan.

3. ideal data deyip duruyorsunuz da herifler maillere yanıt vermiyor, telefonla arıyorsun sizin algoritmaya sıranın gelmesi 1 ay sürer diyor, yapım ne kadar sürer bilmeyiz diyor. yapacakları da iki yönlü bi robotik işlem bist100 2200'ü aştımı 1 viop30 şortla, 2020'yi kırdımı 1 viop30 longla, rakamları da ben değiştirebilicem bu kadar. başka algoritma firması tavsiyesi olan varmı?

4.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Abi sence nereye tükür.cek
    Osbir aralıkta analez yabtıkya abi, tl bazlı boyna yükselicek endekisimiz... Nereye tükürürsen tükür, sonucu değiştirmiycek
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by Abnormal Yazıyı Oku
    Endeksi burada tutarak çok fena shortcu topluyor gibi geliyor bana.. Buradan yukarı bir patlatma yaparsa hiç şaşırmam.. Yeterince shortcu çektiğinde tabii

6.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Orası kesin yavaşlama var. Önceden arabayla gittiğim şehir içinde 1-2 km yerleri yürüyerek gidiyorum. Gece interneti vb fişleri çekmezdim artık çekiyorum. Kredi kartına harcama limit koydum. Oda termostatı 23,5 dan 22,5 a aldım (12 gündür böyle). Doğal gaz faturası bugün geldi 372,25. Bu benim bu aylarda en yüksek ödediğim fatura. Sonuçta biraz tasarrufta etmek lazım. Dünyada da enflasyon artıyor. Bizde bunu 5 ile çarpmak gerekir.
    Para gerekliyse her türlü bizden alacaklar. Bari güzelce ısının. Bakınız geçiş garantili otoyollar. KGF’li krediler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Dua edin pala insaflı, arada gırnızı yapıyor yeni mal alın deye,
    Ben pala olsam boyna tavan tavan götürürdüm
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    gözle görülür şekilde düştü zaten... neyse, millet alıştıkça bu fiyatlara yine biraz daha çıkar elbet dışarı da...
    ciddi yavaşlama ortada yani...
    Bence pozisyonun olaylara bakışını etkiliyor. Bu önemli bir zaaf, hepimiz bazen düşüyoruz bu hataya.

Mesela 2022 ilk yarısı havacılık gözde olacak dedik bir ay önce. Şimdi omicron hafif geçiyor, covid yakında grip gibi algılanır diye düşünüyorum..hata mı ediyorum bilmem, böyle düşündüğüm için zaten havacılık gözde olacak dedim...fikirler pozu, po zda fikirleri illa ki etkiliyordur.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 909/1002 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •