Sanki fed açýklamasýnýn öncesinde bir belirsizlik hali mi vardý yoksa teknoloji hisseleri mi bi belirsizlikte idi kim aldý kim verdi ben göremiyorum ama genel itibari ile fed açýklamasý merakla bekleniyor sabit tutabilir bence öyle bekliyorum
Sanki fed açýklamasýnýn öncesinde bir belirsizlik hali mi vardý yoksa teknoloji hisseleri mi bi belirsizlikte idi kim aldý kim verdi ben göremiyorum ama genel itibari ile fed açýklamasý merakla bekleniyor sabit tutabilir bence öyle bekliyorum
karanlýk odada ak 50.000 lot almasaydý çok daha aþaðýlarda kapatacaktý.. bu takasla hissenin bu kadar düþmesinin hiç bir anlamý yok info 123.000 lot mal aldý oyakta 40.000 lot kadar aldý hisse +3 den -3 e düþtü.. seansýn sonlarýný þaþkýnlýk içinde izledim.. ve yine baþ rollerde iþ yatýrým vardý..
Ýþ hep çýkarken satýyor benim gözlemim takip ettiðim hisseler için en azýndan öyle. Alýþa geçipte kaldýrdýðý hisseye denk gelmedim Alýþa geçipte kaldýrdýðý hissede bile gün sonu en çok malý iþ yatýrým satýyor :) adamlar satarken kazanýyor tebrik etmek lazým zoru baþarýyorlar :)
Alan satan hacim düþük bugun bilançoyu bekliyor fonlar acaba?? Birþeyi bekliyor gibi derinliðe bakýnca
2 gün önce tera nýn aldýklarýda yatýrým fonlarýna geçti
Thy satýp arena aldým dün beklesem çok iyi olacaktý beklemek bana iyi gelecekti :)
Ben bir kaç ay önce thy.yi 13 tl.den satýp arena almýþtým 😳
Yer Ýmleri