Sayfa 91/199 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon
Arama sonucu : 1589 madde; 721 - 728 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Olm gönderi yaparken alıntı yerine düzelti seçmişim,
    Sen yine neyin peşindesin

Bugün real time online olarak 10260 dan lönkledim ve 10324 ten kapattım, yani bugün herifi tırtıkladım.
    Afriga mafriga boş yabma
    10160 gelürse kapattığım poz.u tekrar açarım.
    Çokta fifi yani
    Hamdım Piştim Yandım

2. Geliyon gidiyon sürekli burda sayfayı trollemeye çalışıyon neyin peşindesin açık konuş yohusa yine parayı hisseye mi soktun.
    Hamdım Piştim Yandım

3. Yoksa afrikaya seni sekiz işcisi olarak götüreceklerde bana mı paslıyon o işi
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Geliyon gidiyon sürekli burda sayfayı trollemeye çalışıyon neyin peşindesin açık konuş yohusa yine parayı hisseye mi soktun.
    Soktuklarımı okuttum şimdi sağa sola laf ebeligi yapıyorum. Sana takılmayı seviyorum çok hoş bir kardeşimsin senin gibi hayata bakanların seviyorum o yüzden. Eğer benim yazdıklarım seni kırıyorsa yazmam ben sadece takılıyorum

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yoksa afrikaya seni sekiz işcisi olarak götüreceklerde bana mı paslıyon o işi
    Beni burada kullanılıyorlar afrigaya senin gibi dayanıklı adam lazımmış. Benim potansiyel orada bir atım da geberirim. Sen genç ve dinamiksin diye test yapacaklarmış kaç gün dayanacak bu pinti diye.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Soktuklarımı okuttum şimdi sağa sola laf ebeligi yapıyorum. Sana takılmayı seviyorum çok hoş bir kardeşimsin senin gibi hayata bakanların seviyorum o yüzden. Eğer benim yazdıklarım seni kırıyorsa yazmam ben sadece takılıyorum
    Haaa işte bu yahu,
    Bana bunlarla gel işte
    sokup çıkartmak bizim işimiz. Ne afrika mafrika sekiz işcisi neyim. Bırak bu tarz şeyleri şu günlerde herkes gergin
    Hamdım Piştim Yandım

Halka açık bir başlık mı burası ?
    isteyen yazabiliyor mu ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Haaa işte bu yahu,
    Bana bunlarla gel işte
    sokup çıkartmak bizim işimiz. Ne afrika mafrika sekiz işcisi neyim. Bırak bu tarz şeyleri şu günlerde herkes gergin
    Ben gergin bir engelliyim ne yapayım sana sarıyorum

Sayfa 91/199 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •