-
*tcmb: Mevduat bankaları kredi kartları, 345,6 milyar tl (önceki 344,6mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları taksitli kredi kartları, 116,1 milyar tl (önceki 116,0mlr)
*tcmb: Mevduat bankaları tasfiye olunacak tüketici kredileri, 10,9 milyar tl (önceki 10,9mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*tcmb: Mevduat bankaları tasfiye olunacak taksitli ticari krediler, 15,3 milyar tl (önceki 15,2mlr)
*tcmb: Toplam tüketici kredileri, 407,7 milyar tl (önceki 407,3mlr)
*tcmb: Bankacılık sistemi toplam menkul değerleri, 360,0 milyar tl (önceki 359,7mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*tcmb: Bankalardaki tl mevduatı, 981,1 milyar tl (önceki 974,3mlr)
*tcmb: Bankalardaki yabancı para mevduatı, 745,0 milyar tl (önceki 742,7mlr),
*tcmb: Bankalardaki toplam mevduat, 1 trilyon 726,1 milyar tl (önceki 1,717t )
-
*tcmb: Bankalararası dahil toplam mevduat, 1 trilyon 828,5 milyar tl (önceki 1,814t )
-
*ecb tutanakları, "euroda değerlenme talep üzerine ciddi etki yapmadı"
*ecb tutanakları, "euronun güçlenmesi tamamen makro iyileşme kaynaklı değil"
*ecb tutanakları, "euronun güçlenmesi enflasyon üzerinde daha negatif etki yapabilir"
-
*ecb tutanakları, "enflasyon patikasına güven arttı, ancak enfasyonda hedefe yakınlaşma yavaş yavaş ilerliyor"
*ecb tutanakları, "tahvil alımları sona erdikten sonra da parasal desteğe hala ihtiyaç olacak"
-
*bddk: Brüt takipteki alacaklar 6 nisan haftasında 65 milyar 788 milyon tl
*bddk: Bilanço dışı yabancı para pozisyonu 6 nisan haftasında 200 milyar 76 milyon tl
*bddk: Bilanço içi yabancı para pozisyonu 6 nisan haftasında -190 milyar 389 milyon tl
-
*bddk: Bireysel kredi kartları 6 nisan haftasında 90 milyar 347 milyon tl
*bddk: Krediler 6 nisan haftasında 2 trilyon 258 milyar 485 milyon tl
*bddk: Kurumsal kredi kartları 6 nisan haftasında 26 milyar 314 milyon tl
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri