Sayfa 911/1043 İlkİlk ... 4118118619019099109119129139219611011 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi geceler sene sonu yaklaştıkca baskılamalar arttı bazı hisselerde yarın da bu günden farkı olmayacak gibi
    İyi akşamlar hocam yayla bugün ki durumu nasıldı acaba hedefte bi değişiklik varmı bu kadar baskı kafasını kaldırdı mı hemen baskılıdırlar

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi geceler sene sonu yaklaştıkca baskılamalar arttı bazı hisselerde yarın da bu günden farkı olmayacak gibi
    İyi geceler Celik Hocam. Yukarıda bir arkadaş sormuştu Adese ile ilgili son durumu değerlendirebilir misiniz?
    Bide Selgd ile ilgili hocam bugün 27 Aralıkta üst pazar başvurusu yapılacağı Kap haberi var. Takasdan dolayı takip ettiğim bir hisse son 2 ayda bütün satılanları tek bir kurum toplamış (A1) hemen hemen siz ne düşünüyorsunuz.
    Şimdiden teşekkür ederim.

3.  Alıntı Originally Posted by Elenium Yazıyı Oku
    Esma Hanım başınız sağolsun, Allah kalanlara sabırlar versin.

Valla değerli hocalarım sizlerin sayesinde birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz. İlgiyle takip ettiğim bir forum. Herkesin emeğine sağlık. İyi ki varsınız.
    Allah razı olsun kardeşim. Rabbim tüm ölmüşlerimize Rahmetiyle muamele etsin inşaAllah.

4.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Çelik Hocam ben de merak ettim, Olmip tekrar bi geri gelir mi yoksa yolu açıldı mı acaba...
    9.52 üzeri haftayı kapatırsa döndü diyebiliriz YTD

5. Hocam ECZYT ve Endeks yorumu rica ediyorum. Allahın selameti üzerinize olsun değerli hocam.

6. Celik hocam , moodys bu Gsdho nün da notunu artırmaz mi . Bu muco ve turgut kağıtları not astrada gidermi ):

7.  Alıntı Originally Posted by fersude Yazıyı Oku
    iyi geceler celik hocam. Yukarıda bir arkadaş sormuştu adese ile ilgili son durumu değerlendirebilir misiniz?
    Bide selgd ile ilgili hocam bugün 27 aralıkta üst pazar başvurusu yapılacağı kap haberi var. Takasdan dolayı takip ettiğim bir hisse son 2 ayda bütün satılanları tek bir kurum toplamış (a1) hemen hemen siz ne düşünüyorsunuz.
    şimdiden teşekkür ederim.
    selgd pirimlendi diye düşünüyorum biraz dinlenmeli
    adese gelince istediklerini alamadılar ben tuzak olduğunu düşünüyorum korku ve paniksiz götürmezler

8.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    hocam eczyt ve endeks yorumu rica ediyorum. Allahın selameti üzerinize olsun değerli hocam.
    sistem bu gün al vermiş durumda 21.70 üzerikapanışlar gerekli
    endexs testereye devam eder banka haberi sonrası alıcılı olabiliriz

Sayfa 911/1043 İlkİlk ... 4118118619019099109119129139219611011 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •