Sayfa 911/1000 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: Viop - XXVI

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dolar tl de en ufak bi gevşeme belirtisi yok..
    Eeee hani Biden gelirse dolar uçar Trump da düşer idi..
    Şu an 8.30 larda olmalı idik..Gözü yukarılarda..

Endeks e bakıyorum bankaların dibin dibinden yüzde 3-4 tepmiş ler ama endeks yine 120.000 lere yakın..
    Geçen sene eregl 12 lerde bankalar çok daha yukarılarda iken endeks yine 120.000 di!!!

weird...
    Doları hiç bilmiyorum enstrüman olarak. Ama şunu diyebilirim borsa için, bu şekilde yüksekten açması, sonrasını getirmemesi, tahtalarda hacimlerin azalması filan, yön tahminim yok ama sert bir şey geliyor olabilir genelde bu tarz durumların sonunda bir yöne gün içi sert hareket geliyor dünkü gibi, tabi tahmin. Spottaki malımı karşı bacakta hedge ettim sistemimi de kurdum oturdum izliyorum pek işlem yapmadan, shortları 1280 açtım 1278.75 kapattım 1280 tekrar açtım bir tek çünkü ben de bilemedim değişik zor bir gün. Elimizdekini korusak yeterli olacak bir gün.

Bu arada tahviller uçtu, bu tahvilde bu borsa pahalı. Spotta az yukarı yaparsa kafasına baya mal verebilirim...

2. Dolar Biden gelse de Trump kalsa da niye düşsün.
    Gelen adam MB sına dolar mı hibe edecek.
    Sorunun kaynağını göremezsen çözüm de üretilmez.
    Sorun belli...

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    bugün çarşı bi karışacak gibi duruyor.
    Anketlerde biden’ı açık farkla göstermeleri bugün ki kaosun sebebi oldu. Oylar bu yönde gelmeyince trumpun tabanı zor ikna eder hale geldiler. .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4. Bu gözler sadece rant için yapılan ve bu ülkeye maliyeti hariç en az 20 yıl borçlandırıp bizden sonraki nesli dahi borçlu yapan beton düzenini de burada ama çocuklarınızın geleceği diye savunanı gördü ya tuz bile kokmuştur artık....

5. Yeni kanal açar.
     Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    dolar

haftalık

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

6. merkez bankası kasası boşaltıldığında zaten yeni kanal açılmışı..şuan grafikte gözükmüyor ama..

Alıntı Originally Posted by thugz2gether Yazıyı Oku
    Yeni kanal açar.

7. hamdolsun, dolarda yeni kanal açmayı biz ( merkez bankası) çok iyi biliriz..

8. Dolara teknik olarak bakmak anlamsız. Tamamen temel analiz açısından yol alıyor.
    Olmayan şey değerlidir.
    Bir yerden yüksek miktar swap gelirse dönemlik gevşer. Ama swap da borç
    Kalıcı bir hedef koyup buna YATIRIMCIYI İKNA ETMEK LAZIM

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 911/1000 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz