17 den aldıklarımı 22 den verip diğer kağıdımdan %70 kazandım. 29 dan geri aldım lotumu arttırdım. hala tutuyorum sn dandanakan analiz için teşekkür ederim bu noktadan sonra nereden trade fırsatı vereceğini merak ediyordum hayırlı günler
Bu gün gaplı açılış yaptı, kanal üst bant seviyelerini yazdım az üzerinde de 44.66 lık fibo var buraları hacimli geçip geçemiyeceğini izlemek lazım. Bura da top sende.
Selimcan anlat bakalım nereler de takılıyorsun.
Bugün çıkış yaptım.
Eski gözdem ISFIN i seyrediyorum. Bakalım İş Bankası istiraki yeni dönemde nasıl bir senaryo açacak önümüzde. En önden biletimi almıştım. Bakalım kısmetimize nereye kadar gidecek. Hikayenin nasıl olacağını bende merak ediyorum açıkçası. Diğer iştiraklerlerden alınabilir miydi.?
Çok güzel olurdu ama, bütçe sorunu yaşatmaya başladı. çeyizimden çimentoları bozmak gerekecek. onlarada kıyamıyorum. Hedefi bekliyorum. Orası için düşüncelerim başka. Açıkçası yeni kiralar yatmadan bişi yapmak benim açımdan biraz imkansız abi. Şimdilik seyredebiliyorum.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Teşekkür ederim hayırlı günler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Enflasyon denen ahlaksızlığa devam hocam maalesef.
Dün bir yazı okudum topikte, Türkiye nin en büyük sorunu döviz cinsinden olan borçlarıdır. O yüzden bu borç sorunu çözülene kadar ( Nasıl çözülecek ise ) dövize müdahale etmek Merkez bankasının boynunun borcudur. Bunun maliyetini ödedik ve daha çok ödeyeceğiz diye. Yani enflasyona devam.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri