Sayfa 911/1003 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1. Tarihte ne asgari ucretin 450 dolar olmasi var nede ogretmen maasinin 2 bin dolar . Dolar enflasyonu son 3 yilda olustu bilesigi eder %15 20 . Cok onemli degil . Niteliksiz nufusun cogaldigi 16 milyon emekli 5 6 milyon memurun oldugu yerde buna can dayanmaz .

Tek sonuc afgan suri paki zenci bir evde 10 kisi yasa 8 kisi calis 450 dolar indir . Biriktir mal mulk al yasam standartini artir . Tek aciklamasi budur . Elimizde bu kekolara hizmet sunuyoruz .

2. Asgari ucretin 1000 dolar ogretmenn 3000 dolar alacagi refah bir ulke istiyorsan .

Guney kora modelini uygulayacaksin . Once su gocmenleri sutlayacaksin . Nufusu 80 milyona getireceksin . Gereksiz emeklileri kisitlayacaksin nitelik artiracaksin .

Bunlari yapinca markalasacak katma deger ureteceksin .

Ama biz bunu degil tarikatlere nufus olsun diye 15 milyon it kopuk doldurduk . Oyuzden cikmaz yoldayiz bana sorarsan çindende 15 20 milyon insan gelecek .

Hindistan tarzi model surecegiz . Fasfakirler ve ultra zenginler .

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Şakir kardeşin haklı olduğu nokta var.
    Salla başı al maaşı çalışanlar inanılmaz $ maaşı alıyorlar.
    İşten atılma şansı olmayan, özel sektörde çalışma şansı olmayan TORPİLLİLER
    Kısaca pazarazitler.

PLUS Doğru dürüst prim ödememiş BOŞ BELEŞ EMEKLİLER
    7500 TL (300 USD) yetmiyormuş bu BOOMER'lara

Bakalım sonu ne olacak.

Gençler çalışacak, PARAZİTLER yaşayacak
    Bakalım öyle mi olacak

https://m.youtube.com/watch?v=CPhrpphP130

Kendime masallar!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Kızlarımızda Avrupa voleybol şampiyonasında finale yükseldi.

Final pazar akşamı sırplar ile olacak muhtemelen.

Gurur duyuyoruz bu takımla helal olsun hepsine

6. Tcmb aofm daha bugün yeni 24,92 ye ulaşmış. 25 le fonlanmaya başlamadılar bile daha tam bankaları.

Tahminim eylül sonu ekim başında
    düz tl 1 m + mevduşlar 40-45
    Kkm dönüşleri 50-55 lere oturur

7.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Son kez yazacagim .ornekle . Sen usd yi ortalama 75 liraya getir . Asgari ucret 150 dolar olacak . Eylul ayinda yap bunu . Ekim kasim aralikda kademeli artis ile faizi 80 e cikarirsan ne olacak . Hazir yilbasi umutlari asgari ucret vs zamlari gelecek ..

Faizi 80 bandinda tutarsab dolar 50 60 bandina geriler . Dolar geriledikce yilbasi zammi icin asgari ucreti 250 dolara denk getirecek zammi yapacaksn .

Bu olunca turkiye dunyanin ucuz isgucu gocmen nufusu ile makinalasacak ulke olacak . Ihracatin durmaz . Ithalatin kesilir alim gucu ve faiz yuksekligi ile . Turizm patlar . Enerjiye fazla para veririsin ancak carki cevirecek istikrarli dunyaya hizmet sunarsin .

Asgari ucret 200 lu seviyelerde oldukca kimse dolara elini surmez . Faizler kendiliginden geriler . Enflasyon tepeden dususe gecer .

Turkiye kriz yasamadan hicbir zaman duzelmez . Oyun icinde oyun var . Bir ogretmen maasi yilbasinda 2 bin dolar olacak . Ama alim gucu sifir niye cunku kur olmasi gereken degil vatandas malini kafasina gore fiyatliyor ucuz pahali kavrami yok

Dibi gormedik . Yabanci biraz mallandi . Aldikalrini verir dibi yasatir .
    Dolar 80 olunca elektrik ne olacak
    Doğalgaz ne olacak
    Ara ürünler ne olacak
    Yoksa sende ben 50 tllik benzin alıyorum diyenlerdenmisin
    Ekmek ne olacak
    Doları ve faizi artırmak zengine yarar
    Çeyrek altın 100 tl iken alan 2800 de almıyormu ki 80 tl olan doları almasın
    Elinde abdden fazla doları olan dünyanın en çok üreten ülkesi Çin bile dövizle başedemiyor 3 kg patates 2 kg domates ihraç ediyorum diye dolarımı frenleyeceksin
    Bosporus a hayali ihracatçı diyen sana ne der acaba.
    TÜRKİYENİN YÜZYILI EKONOMİ PROGRAMI BU HERALDE EYLÜL'DE AÇIKLANACAK [emoji23][emoji23][emoji23]

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

Syn Şakir ;

Senin söylediklerini isteyen ne Burjuva sınıfı , ne Politikacı ne de Halk var...Boşuna kendinizi strese sokmayın...

Bir emekli vardı viral olmuştu " baba ne var abiciğim " diyordu...

Sen de bu dümenden kaldırabildiğin kadar para kaldır si....

Benim bir yakınım AKP li dğer yakınları arasında şöyle bir ifade kullanmıştı " Ben AKP li değilim ama siz sefiller sayesinde hayal edemeyeceğim zenginliğe kavuştum " tabi sefiller çok bozulmuş ama olsun si... sefil sefil kalmak için mevcudu destekliyor....

Sayfa 911/1003 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •