Sayfa 912/919 İlkİlk ... 412812862902910911912913914 ... SonSon
Arama sonucu : 7345 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

1. 10 Ocak'ta SAIC ile görüşme için Shangay'a gitti Dogantrend (dohol istiraki)
    Ancak sonuca yonelık bir acıklama gelmedı
    Genel mudur pozıtıf bır acıklama ıle gıttı. 1 yıldır surec devam edıyorsa netıcenın ne olacagını bılerek gıtmıstır.
    Sırketın en buyuk sorunu agır kanlılıgı.
    TOGG 4500, BYD 6500 araç sattıgı Aralık ayında MG sadece 300 cıvarında arac satmıstır. Bu anlasmayı yaparak Çin'e uygulanan vergilerden muaf olmazlarsa BYD ve CHEERY pazarı domine edecek ve MG araba satamaz hale gelecektır. Bu cıkmazı asmalarının tek caresı SAIC'ın Turkıye'de uretım ıcın yatırım tesvık belgesı alması yada gumruk anlasması olan ulkeden uretılen MG'lerın gelmesıdır.

Sonuca yonelık acıklamaları beklıyorum.

Ortak uretıme yonelık bır proje gelısse de pıyasa bunu nasıl fıyatlar bılmek cok zor. Cunku maden aldı şirket dustu. bazı sırketlerden cıkıs yaptı nakıt gırdı hısse dustu. SAIC le ılgılı haberler geldı hısse dustu. Hıc bır haber pozıtıf fıyatlanmadı .

2. Bu şirket sadece düşmek için var.

% 1,5 düşen endekste % 4,5 düşüyor.
    % 1 çıkan endekste % 1 düşüyor.

SAIC ile üretim için Çin'e gidecekleri haberini bir çok kuruma yaptırdılar. İnsanları mala soktular. O günden beri 1,30 krş düştü. Ama üretim konusuna ilişkin hiç bir kurum haber yapmadı.

Bu haberlerin artık fiyatlamayı etkilemek üzere bilinçli yaptırıldığını, yönetiminde bunun bir parçası olduğunu düşünüyorum.

% 3 geri geçlilen endekste 15,85 TL den 13,91 TL ne geldi. % 13 geri geçildi.

Bu şirket yönetilmiyor, idare ediliyor. Herhalde esas para da borsa işlemlerinden mi kazanılıyor?

20 milyar TL üzeri nakitle nasıl bu şirketi 36 milyar TL değerlemede tutabiliyorsun?

Bu işin içinde bir iş olduğu için de belki yatırımcı bu tahtaya girmiyor.

Alıntı Originally Posted by lennoncan Yazıyı Oku
    10 Ocak'ta SAIC ile görüşme için Shangay'a gitti Dogantrend (dohol istiraki)
    Ancak sonuca yonelık bir acıklama gelmedı
    Genel mudur pozıtıf bır acıklama ıle gıttı. 1 yıldır surec devam edıyorsa netıcenın ne olacagını bılerek gıtmıstır.
    Sırketın en buyuk sorunu agır kanlılıgı.
    TOGG 4500, BYD 6500 araç sattıgı Aralık ayında MG sadece 300 cıvarında arac satmıstır. Bu anlasmayı yaparak Çin'e uygulanan vergilerden muaf olmazlarsa BYD ve CHEERY pazarı domine edecek ve MG araba satamaz hale gelecektır. Bu cıkmazı asmalarının tek caresı SAIC'ın Turkıye'de uretım ıcın yatırım tesvık belgesı alması yada gumruk anlasması olan ulkeden uretılen MG'lerın gelmesıdır.

Sonuca yonelık acıklamaları beklıyorum.

Ortak uretıme yonelık bır proje gelısse de pıyasa bunu nasıl fıyatlar bılmek cok zor. Cunku maden aldı şirket dustu. bazı sırketlerden cıkıs yaptı nakıt gırdı hısse dustu. SAIC le ılgılı haberler geldı hısse dustu. Hıc bır haber pozıtıf fıyatlanmadı .

3. DOHOL de yatırımcı yok sanırım. Forum etkileşim sıfır. Hissede KY de kalmadı ise neden kaldırmıyorlar artık bunu?

4. Bu şirketin organize kötülük organizasyonundan nasıl kurtulacağız?
    15,70 TL de yönetim kurulu üyesi sattı, fiyat şuan 13,60 TL
    CEO ederimiz 2.5 milyar USD dedi, şuan 1 milyar USD altında.
    10 Ocak'ta SAIC le görüşmeye gidiyoruz dediler hisse 1,80 TL düştü.
    Maden şirketi aldılar hisse 5,50 TL düştü.
    Geri alım programı var. Hisse 12,50 TL'ne düştüğü halde bile almadılar. Oysa daha önce 14,60 TL'den almışlardı.
    Artık yönetimin bu fiyatlamanın içerisinde olduğunu ve direk trade ettiklerini düşünmekten başla bir yok yok. Oysa kasası para dolu, haber akışları gelebilecek bir şirketi içeriden bilgisi olmayan kimse böyle güçlü satamaz. Ancak haberlerin zamanını bilen biri satabilir.

5. Olmuyor, yazamıyorum

Gesendet von meinem SM-S928B mit Tapatalk

6. Gitti Begümhan, geldi Hanzade.

Yatırımcıya kitlemeye devam. Bu şirket adam olmayacak. % 4 düşen endekste % 17 düştü.

Geçen sene 14,60 TL geri alım yapıyorlardı. 13,15 TL şuan ve almıyorlar. Geçen sene bugünkü fiyatın altına düştü.

Rezillik. Bunlar iyi insanlar değil

Sayfa 912/919 İlkİlk ... 412812862902910911912913914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •