Sayfa 912/993 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    İçimizden geçtiler. Bist bist..
    Coşkun biste dalmış , mavi hap yutmuş ,dalmadan önce de.

Bi olay olacak da ne bakalım .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

2. Son seçimde Cumhurbaşkanı adayı seçime 50 gün kala açıklanmış. Şu anda seçime 100 günden fazla var. Bu "bakın açıklayamadılar", "bir aday bile belirleyemediler" muhabbeti algı oluşturma gayreti sadece.

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Coşkun biste dalmış , mavi hap yutmuş ,dalmadan önce de.

Bi olay olacak da ne bakalım .
    Ben de ekenomistim, en uzağa ben gittim, en çabuk da ben döndüm, hep enn yaptım, https://youtu.be/_XzH7PXqWw0

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,364
    Borsanın irzına geçtiler,dolar gram oynamıyor,borsayı batırırız doları kollarım mantığı,endex 4700 ve devreleri yanık durumda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,364
     Alıntı Originally Posted by bunuel Yazıyı Oku
    Son seçimde Cumhurbaşkanı adayı seçime 50 gün kala açıklanmış. Şu anda seçime 100 günden fazla var. Bu "bakın açıklayamadılar", "bir aday bile belirleyemediler" muhabbeti algı oluşturma gayreti sadece.
    Adamın mesleği bu,algı yapmak bel altı vurmak,zaten ele geçirdiği yargıdan aldığı desteklen pusuda bekliyor açıklama yapsınlarda hergün şamar oğlanına çevireyim diye,ama kendi şamarlanacağını unutuyor

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Yabancı payı son zamanlarda hep aynı 28-29 civarı. Ben bademlerin satıp ucuz dolar alarak kaçtığını düşünüyorum..
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,364
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben de ekenomistim, en uzağa ben gittim, en çabuk da ben döndüm, hep enn yaptım, https://youtu.be/_XzH7PXqWw0
    Orada dikkatimi çeken meclis konuşması yapan avukat mlletvekilin bozdağına söylediklerine dikkat çektim,tamamen hepsi doğru,ama tınlamıyorlar bile,bu laflar taşa söylense taş çatlar,galiba onlar insanlıktan çıkmışki tık yok

8.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    bir tane sakkalı solcu gözüken bir medya patronu var ,adı Soner Yalçın...bir tane güya ekonomistin gönderdiği yazıyı medyasına koymuş..

Altılı masa ekonomi vaat ve hedefleri: “Andersen’den masallarâ€

30 Ocak 2023’te 6’lı Masanın Müsamere Grubu tarafından açıklanan Ortak Politikalar Mutabakat Metni Ekonomi Hedefleri ile “Mutabık Değilimâ€

https://www.odatv4.com/guncel/altili...asallar-269157

sonra bakıyorsun bu HARİKA yazıyı döşüyen kim , meğersem ekonomi bakanlığında işe gidip gelen bir brokrat ...

zaten herkes biliyor Bu Soner Yalçın'ı... menfaatsiz yaralı parmağa işemez,örenk mi ? İsraili sürekli öven ,ülkesini savunan Flistlilere
    terorist diyen ,sözde Türkiye aşığı Rafael Sadi'nin harika yazılarını sitesinde yer verir ,başka bir şey demeye lüzüm var mı ?
    Osmanliyi arkadan vuran Ingilizlerle isbirligi yapan Filistinliler iyimi kotumu?

Sayfa 912/993 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •