-
*hindistan'da şubat'ta sermaye malları üretimi yıllık %20,0 (önceki %14,6)
*hindistan'da şubat'ta ara mallı üretimi yıllık %3,3 (önceki %4,9)
*hindistan'da nisan-şubat döneminde sanayi üretimi %4,3
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*ecb/coeure, "bizim cari para politikası duruşumuz uygun"
*ecb/coeure, "parasal genişleme gerekli olmaya devam ediyor"
*ecb/coeure, "eğer potansiyel büyüme bizim düşündüğümüz kadar düşmez ise, nötr faiz oranının tahmin edilenden daha yüksek olduğuna işaret edebilir"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*kanada'da şubat'ta yeni konut fiyatları yıllık %2,6
*kanada'da şubat'ta yeni konut fiyatları aylık -%0,2
-
*abd'de haftalık işsizlik başvuruları -9 bin ile 233 bin (beklenti 230 bin)
*abd'de işsizlik başvuru hakkını sürdürenler 53 bin ile 1.871.000
-
*abd'de işsizlik başvuruları 4 haftalık ortalama 230.000 (önceki 228.250)
*abd'de devam eden işsizlik başvuruları 4 haftalık ortalama 1,850mln (önceki 1,848mln)
-
*usda net ihracat satışları: Buğday 17-18 dönemi 120.700 ton, 18-19 dönemi 68.000 ton
*usda net ihracat satışları: Mısır 17-18 dönemi 839.900 ton, 18-19 dönemi 56.000 ton
*usda net ihracat satışları: Soya 17-18 dönemi 1,51 milyon ton, 18-19 dönemi 954.000 ton
-
*usda net ihracat satışları: Soya küspesi 17-18 dönemi 317.400 ton
*usda net ihracat satışları: Soya küspesi 17-18 dönemi 317.400 ton
-
*usda net ihracat satışları: Pirinç 17-18 dönemi 20.600 ton
*usda net ihracat satışları: Pamuk 17-18 dönemi 179.400 balya, 18-19 dönemi 28.700 balya
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri